Fajah Lourens voor het eerst oma geworden: "enorm trots"

Celebs door Elsemieke

Fajah Lourens is voor het eerst oma geworden. Haar dochter Irem (22) en vriend Ruben zijn afgelopen week ouders geworden van een zoontje. Op Instagram staat een foto van het pasgeboren mannetje.

Fajah Lourens is oma

“Ik ben een hele troste oma”, schrijft de jubelende Fajah op Instagram. Haar dochter Irem deelt donderdag de geboorte van haar zoon met de wereld deelde via haar Instagram-profiel. Het mannetje luistert naar de naam Lowèn Maleec Zandwijken. Fajah werd zelf op haar 18e al ‘gewenst’ moeder. "Mijn dochter Irem is nu 22 en zwanger. Ik kan niet uitleggen hoe gelukkig dit mij maakt”, zei Fajah eerder over de zwangerschap van haar dochter. “Ik heb een prachtige, zelfstandige, intelligente dochter op de wereld gezet die haar eigen gezinnetje heeft gesticht. Het is zo bijzonder dat we straks met drie generaties zijn.”

Fajah Lourens had zes relaties in tien jaar tijd

Hoewel we Fajah Lourens nog kennen als actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden, klimt ze ook regelmatig in de pen om haar ervaringen te delen en ook heeft ze een podcast. Daarvoor deelde ze een inkijkje in haar eigen liefdesleven. "De liefde, het is mijn grootste uitdaging." Fajah Lourens schreef op Instagram dat ze in tien jaar tijd zes relatie had. "Waarom trek ik mannen aan die ik vervolgens omverblaas, als mijn diepste verlangen verbinden is? Ben ik bang voor die echte connectie? Waarom is het mij op mijn 41-jarige leeftijd nog niet gelukt om een man te vinden die mij aanvult, opvult, mijn diepste verlangen vervult?"

Fajah Lourens boeken: een overzicht

Klaar met seks

Fajah deed ook een boekje open over haar seksleven. "Ik hou niet van masturberen en ook niet van rubber. Maar ik ben ook klaar met sex voor sex. Ik ga voor de echte verbinding en tot die tijd aan mijn lijf geen polonaise." Fajah hield zichzelf naar eigen zeggen al die tijd vooral voor de gek. "Zo bewust als ik in het dagelijks leven lijk te zijn, zo onbewust was ik van mijn steeds terugkerende patronen in de liefde."