Mascha Feoktistova over wens tweede kindje: "soms pijnlijke vragen"

Celebs door Elsemieke

Mascha Feoktistova en haar man Gregor kregen in juli 2020 een dochtertje, tot hun grote geluk. Mascha vlogt al jarenlang samen met haar man op de YouTube-kanalen Beautygloss en Vloggloss. Ook schreef ze drie boeken en boert ze goed op Instagram als influencer. En dat zorgt voor de nodige vragen van volgers over een mogelijke tweede kinderwens.

Tweede kind voor Mascha Feoktistova en Gregor?

“Al sinds onze dochter Mila twee weken oud was, krijg ik de vraag: wanneer komt de tweede? Mensen gaan ervan uit dat je sowieso een tweede kind wilt, en dat je daar maar snel aan moet beginnen, omdat je dan ook weer lekker snel van die luiers af bent", zegt de YouTuber in een column bij het blad Grazia. Maar niet iedereen wil een tweede of misschien lukt het wel niet, zegt Mascha. "Voor veel vrouwen is het een lastige vraag om te krijgen. Ik heb best veel vriendinnen die zeggen: “Ik houd het toch liever bij één.”

Vlogger Mascha Feoktistova koopt huis in Amerika (en dat wil je even zien)

Broertje of zusje voor Mila

Mascha heeft vanwege alle vragen ooit het Instagram-account "@nietzwanger" bedacht, waarop ze redenen geeft waarom ze de vraag ‘Ben je zwanger?’ liever niet wil krijgen. "Misschien dat anderen daardoor beseffen dat het niet zo relaxed is om die vraag aan vrouwen te stellen.” Gregor en Mascha maken er geen geheim van dat ze graag een broertje of zusje voor Mila willen. Sinds driekwart jaar zijn ze dat aan het proberen. Mascha heeft PCOS en daarom denken ze erover hulp te zoeken bij het zwanger worden.