Zien: zo zag Temptation Island-Annebel er vroeger uit

Celebs door Elsemieke

We zitten middenin het seizoen van Temptation Island en een opvallend figuur is Annebel Visscher. De beauty valt niet alleen op vanwege haar tattoos, maar ook is ze niet vies van een aantal cosmetische behandeling. Inmiddels is ze ook dol op foto's van haar lichaam op Instagram delen. 

Alles over René en Annebel uit Temptation Island 2022

Zo zag Temptation Island-Annebel er vroeger uit

Annebel Visscher valt na alle afleveringen Temptation Island 2022 zeker op. Samen met haar lover René doet ze mee aan het programma om te ontdekken of hun liefde meant to be is. Zij én René zijn toch wel de kandidaten die voor veel juice gaan zorgen als je kijkt naar de koppels van Temptation Island 2022. Aan LoveReality vertelde Annebel dat ze amper aan zichzelf heeft laten sleutelen; enkel lipfillers. Met haar lange lokken, volle lippen en afgetrainde lichaam is ze zeker een prachtige verschijning. Ze begint de week met een sexy lingeriefoto én een flinke dosis energie. “Laten we de week starten met positiviteit en nieuwe doelen voor onszelf stellen." De reacties van haar volgers zijn vooral positief. “Babe“, reageert een volger. “Love deze foto” en "Babe!"

Annebel Visscher en Reé in Temptation Island 2022

De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel en de sportieve en sociale 27-jarige René zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog ergens in hem zit. En niet zo gek ook, want René en Annebel kennen elkaar van Tinder. Saillant detail: René had namelijk nog een relatie toen hij Annebel leerde kennen, dus hij is destijds met haar vreemd gegaan. Daarom vertrouwt ze hem niet. Annebel heeft ook het idee dat René haar soms voor lief neemt. René op zijn beurt wordt hier een beetje gek van en wil testen of ze hem vertrouwt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hun meer kan bieden dan ze nu al hebben. Er staat veel op het spel, want de twee hebben al een huis gekocht.

Foto: RTL

Lees ook: Drie nieuwe mannelijke singles maken intrede in Temptation Island 2022