Dit zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Island 2022

Media door Elsemieke

Het duurt nog maar twee weken voor het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022 start. Videoland heeft op Instagram inmiddels vast meer over de deelnemers van Temptation Island 2022 gedeeld, dus de kandidaten zijn bekend! We zetten ze voor je op een rijtje.

Temptation Island 2022 koppels

Zien: dit is de nieuwe vriend van Temptation-Jaydi Dubois

Dit zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Islands 2022

Op 28 april gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022 van start. Vanochtend heeft RTL de vier deelnemende koppels bekendgemaakt. Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan zij de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek. Kijk je mee met de koppels van Temptation Island 2022? 

temptation island 2022 koppels

Iris en Whitney

De 27-jarige directe en eerlijke Iris en de 34-jarige sportieve en nuchtere Whitney zijn drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwenskwesties. Voor het stel is hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave erop of eronder. Whitney wil zich graag bewijzen aan Iris en zij wil er vooral achter gaan komen of Whitney te vertrouwen is.

temptation island 2022 koppels

Maris en Ivo

De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft met de dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil onderzoeken of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ze gunt Ivo ditzelfde proces. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo de ware is.

temptation island 2022 linde jan sietse

Linde en Jan Sietse

De 24-jarige en sociale, ondernemende Linde en de 26-jarige grappige en eigenwijze Jan Sietse zijn pas een jaar samen. De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar ze zijn beiden erg onzeker en jaloers. Met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave hopen ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

temptation island 2022 koppels

Annebel en René

De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel en de sportieve en sociale 27-jarige René zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog ergens in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hun meer kan bieden dan ze nu al hebben.

Foto: RTL

Lees ook: Zien: Jakop van Prince Charming heeft een nieuwe vriend