Kandidaten onder de indruk van lichaam Thomas in nieuwste aflevering van de Bachelor

Media door Elsemieke

De reis naar de ontknoping van De Bachelor met Thomas van der Vlugt komt steeds dichtbij. Er zitten nog maar een paar dames in het programma die strijden om het hart van Thomas. En in de nieuwe aflevering zien we hoe de bachelor hulp inschakelt van zijn beste vriend én zusje.

Er komt een derde seizoen van Prince Charming (en je kunt je nog opgeven)

Thomas stuurt twee dames weg in De Bachelor

Hoewel de dames in Mexico al de kans hebben gekregen om Thomas te leren kennen tijdens verschillende momentjes alleen, wordt het voor de bachelor tijd om keuzes te maken. En daar gaan zijn zusje en zijn beste vriend hem bij helpen. Vooral de mening van zijn zus Willemijn is voor Thomas heel belangrijk, zo zegt hij. Haar gevoel kan zelfs doorslaggevend zijn voor zijn uiteindelijke keuze. Zelf denkt Willemijn heel goed te weten welke dame er het beste bij haar broer past. In het reuzenrad maakt ze een ritje met de overgebleven dames en mogen zij haar alles vragen over Thomas. 

"Kan ze jou wel aan?" 

Al snel wordt duidelijk dat Willemijn en Patrick - de beste vriend van de Bachelor - niet helemaal geloven dat Ascha bij Thomas past. Ze vinden haar moeilijk te doorgronden en twijfelen of ze wel de match is voor Thomas. "Ik denk niet dat zij is waarnaar je op zoek bent", zegt Willemijn. Over Maureen is de zus van Thomas ook niet echt te spreken. "Past ze bij jou? Is ze een aanvulling? Ik ben niet zeker genoeg over haar of ze je aankan en kan steunen." 

Wel heeft Willemijn er vertrouwen in dat er iemand bij zit die de vriendin van haar broer kan worden. Beste vriend Patrick denkt dat dat Inge weleens zou kunnen zijn. Willemijn bevestigd dit gevoel. "Zij is misschien wel mijn nieuwe schoonzus." Ook Merel valt goed in de smaak bij de naasten van Thomas. 

Blote body

Behalve dat de meiden zo alles van zichzelf kunnen laten zien, laat ook Thomas het een en ander zien. Lichamelijk dan. “Ik denk dat het voor Willemijn en Patrick ook wel interessant is om te zien hoe sportief de meiden zijn”, zegt Thomas, dus de groep gaat een potje beachvollybal doen. “En hoe ze onderling zijn, je leert ze dan gewoon op een heel relaxte manier kennen.” “Thomas heeft niet zoveel aan. Ik heb nog niet eerder zijn blote body gezien, dus dat was leuk", aldus Indigo.

Helaas loopt het voor Indigo minder goed af, want zij moet naar huis na de rozenceremonie. Ook Ascha moet helaas het eerstvolgende vliegtuig pakken. Dat betekent dat alleen Merel, Inge en Maureen nog kans maken om de liefde van hun leven in Thomas te vinden. Wij zijn enorm benieuwd naar volgende week! 

Lees ook: De winnaressen van de Nederlandse én Belgische Bachelor zijn al uitgelekt

Foto: Videoland