Alles over Cleo en Antonio in Temptation Island 2022

Celebs door Elsemieke

Temptation Island 2022 is in volle gang. Inmiddels weten we dat er een koppel het programma heeft verlaten in Temptation Island 2022 aflevering 5, want automatisch betekent dat er weer ruimte is voor een nieuw koppel om te worden ingevlogen in de Dominicaanse Republiek. We praten je vandaag bij over het nieuwste stel van Temptation Island: Cleo en Antonio de Vries.

Alles over Iris en Whitney uit Temptation Island 2022

Alles over Cleo en Antonio in Temptation Island 2022

Ons geduld wordt eindelijk beloond, want Temptation Island 2022 is van start gegaan. Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles gaan het de koppels heel moeilijk maken: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? “Dit jaar tijdens Temptation Island hebben we de Swing of Love. Het klinkt spannend, en dat is het ook. Het geeft één kandidaat van Temptation Island de mogelijkheid om te zeggen: mijn vragen zijn beantwoord, mijn twijfels zijn weg, ik wil Temptation verlaten met mijn partner." Jan-Sietse en zijn liefje Linde maakten hier dankbaar gebruik van omdat ze bij elkaar al de liefde hadden gevonden. “Ik weet gewoon wat ik aan jou heb. En schat, ik ben echt verliefd. Dus ja, wat heb ik hier nog te zoeken dan?” 

Cleo en Antonio doen mee aan Temptation Island 2022

We hebben vorige week dus afscheid moeten nemen van een koppel, maar dat betekent dat er ook weer een nieuw koppel klaarstaat om het liefdesavontuur aan te gaan. Terwijl het vertrek van Jan Sietse en Linde nog maar nét achter de rug is, maken we in aflevering zes kennis met een gloednieuw koppel: Cleo en Antonio. De 21-jarige Cleo is ouderenverzorgster en zij leerde de 24-jarige Antonio de Vries kennen via de socials. Antonio is ZZP’er en stratenmaker. Tijdens hun eerste date was het liefde op het eerste gezicht en zijn ze niet meer van elkaars zijde geweken. Inmiddels zijn ze een jaar officieel samen. Het stel doet mee aan Temptation Island 2022 omdat ze het allebei moeilijk vinden om elkaar te vertrouwen. Wij zijn heel benieuwd hoe het hen vergaat!

Villa van de mannen en vrouwen in Temptation Island 2022

De mannen en de vrouwen wonen in een super luxe resort, op steenworp afstand van het hagelwitte strand. De ideale locatie dus om helemaal verliefd te worden. De villa van de vrouwen vind je hier.  Lijkt het jou ook wel wat om in een van deze villa’s te vertoeven? Dat kan! Je kunt ze zelf huren. Deze prachtige villa kost naar schatting zo’n 1,7 miljoen euro... Een prachtig verblijf dat op loopafstand van het strand ligt, gelegen tussen de palmbomen. Je moet er wat voor over hebben he? De beveiliging van het pand is in ieder geval bij de huurprijs inbegrepen... De villa van de heren is nóg groter dan die van de ladies. Het huis, dat je hier kunt huren en bekijken, telt maar liefst twaalf slaap- en badkamers. Perfect om met een grote groep te huren, want er kunnen namelijk 27 gasten verblijven. En ook deze locatie ligt op 60 meter van het strand. Zonnen maar!

Foto: RTL

Lees ook: Alles over René en Annebel uit Temptation Island 2022