Eerste koppel naar huis in Temptation Island 2022 aflevering 5

Media door Elsemieke

Waren de vrouwen vorige week al aan de beurt, het allereerste kampvuur in Temptation Island 2022 is voor de mannen een feit. Hoewel Whitney, Ivo en René niet blij zijn met hun beelden, is het voor Jan Sietse alleen maar positief. En dat was ook de reden waarom hij nog een speciale mededeling kreeg.

Zien: in déze villa’s verbleven de deelnemers van Temptation Island 2022

Eerste koppel naar huis in Temptation Island 2022 aflevering 5 

Nu Temptation Island 2022 van start is gegaan, kunnen we weer elke week smullen van nieuwe drama op de tropische Dominicaanse Republiek. Inmiddels is het alweer tijd voor Temptation Island 2022 aflevering 5. Bijzonder detail: er moet een koppel naar huis! Maar niet voor de mannen hun eerste kampvuur hebben gehad. Ivo en Whitney krijgen als eersten beelden van hun vriendinnen te zien, en al snel wordt duidelijk dat ze allebei toch wel schrikken van de beelden. Ook Renee is not amused. “Deze guy kruipt in mijn hoofd”, vertelt Annebel over de gesprekken die ze met Hans kan voeren. “Het raakt mij gewoon." Vooral het fysieke contact vindt Renee niet leuk. "Ik stel een bepaalde grens in een bubbelbad; ik zit niet aan een vrouw in bikini. Annebel heeft een bikini aan en laat een man aan zich zitten."

Swing of love in Temptation Island 2022 aflevering 5

Hoewel de beelden voor de meeste heren tegenvallen, geldt dat niet voor Jan Sietse. “Als ik deze beelden zie, dan geeft me dat veel energie om nogmaals honderd procent voor mijn vriendin te gaan." Van presentator Kaj moet hij dan ook na het kampvuur nog even blijven zitten. “Dit jaar tijdens Temptation Island 2022 hebben we the swing of love. Het geeft één kandidaat van Temptation Island de mogelijkheid om te zeggen: mijn vragen zijn beantwoord, mijn twijfels zijn weg en Linde heeft aangegeven dat ze er gebruik wil maken om samen met jou het eiland te verlaten.” Jan Sietse laat vervolgens meteen weten hiervoor open te staan. “Natuurlijk zou ik dezelfde beslissing maken”, reageert hij.

Echte liefde

Als Jan Sietse Linde ziet omhelst hij haar meteen. “Ik ben echt zo, zo trots op jou”, reageert Jan Sietse emotioneel als hij zijn vriendin vasthoudt. “Ik weet gewoon wat ik aan jou heb. En schat, ik ben echt verliefd. Dus ja, wat heb ik hier nog te zoeken dan?” Volgende week komt er dus een nieuw koppel, ter vervanging van Jan-Sietse en Linde. Wij zijn super benieuwd!

Foto: RTL

Lees ook: Shani van Ex On The Beach tatoeëert naam Davey groot op haar billen