Shani van Ex On The Beach tatoeëert naam Davey groot op haar billen

Media door Elsemieke

Shani en Davey waren een opvallend stel in de vorige editie van Ex On The Beach Double Dutch. De twee gingen als single de villa in, maar kwamen eruit als stel. Ze hebben de nodige ups en downs gehad, maar de liefde is nu bezegeld. Met een enórme tattoo.

Shani van Ex On The Beach tatoeëert naam Davey groot op haar billen

Shani was te zien in het meest recente seizoen van Ex on the Beach. Ze viel hier op vanwege haar opvliegende karakter en neiging om ruzie te zoeken. Ze lag regelmatig overhoop met Dusty en Lesley, maar vond uiteindelijk wel de liefde. Ze verliet het eiland uiteindelijk namelijk met Davey, de ex van Jørney. De twee wonen inmiddels samen, maar hebben al meerdere keren op het punt gestaan uit elkaar te gaan. Toch zijn de twee nu weer heel gelukkig samen kennelijk, want Shani heeft de naam van Davey levensgroot laten vereeuwigen. Op haar bil.

Nieuw seizoen Ex On The Beach Double Dutch

Als je nog niet genoeg had aan Temptation Island 2022, dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf 12 juni staat er een spiksplinternieuw seizoen vol lust, drama en exen voor je klaar. Voor het achtste seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch vertrekken de acht singles naar het Spaanse Gran Canaria. Hier lees je alles over de kandidaten.

Foto: RTL