Move over Meilandjes: Kasteelvrouw Emmy krijgt eigen realityserie

Media door Elsemieke

Als je dol bent op De Meilandjes en geen aflevering van de hysterische familie overslaat, hebben we goed nieuws voor je. Herinner je je kasteeldame Emmy Postma nog? Zij deed mee aan het laatste seizoen van 'Ik Vertrek' en kon rekenen op een heleboel positieve reacties. Onder de naam 'Kasteelvrouw Emmy' krijgt de avonturier nu haar eigen realityserie!

Ben je dol op 'Ik Vertrek', dan heb je wellicht wel de aflevering gezien waarin Emmy Postma naar Frankrijk vertrekt om haar eigen kasteel te beginnen. Bijna twee miljoen kijkers keken begin dit jaar met verbazing naar de Utrechtse Emmy, die haar droom wilde verwezenlijken in het Franse Douzillac. Emmy kocht een vervallen kasteel van 300.000 euro en moest met slechts 25.000 euro het enorme pand volledig opknappen. Hulp had ze niet, want haar man Rutger zag het project niet zitten en hij bleef in eerste instantie dan ook thuis. 

Vanaf wanneer staat 'Kasteelvrouw Emmy' op Omroep MAX?

Inmiddels is duidelijk dat Emmy misschien wel de nieuwe Martien Meiland gaat worden, want ze krijgt haar eigen realityserie! "Ik vind het heel bijzonder dat ik dit mee mag maken. Geweldig dat ons avontuur verder gevolgd wordt door Omroep MAX. Het kasteel is nog lang niet af, maar het opknappen van het chateau is ontzettend leuk om te delen.” Vanaf 31 mei 2022 kunnen we haar avonturen in Frankrijk volgen. Wij zijn benieuwd!

Foto: OmroepMAX

Lees ook: Martijn en Sean zien droom én relatie uiteenspatten op Curaçao