Eerste kampvuuravond in Temptation Island aflevering 4

Media door Elsemieke

De vier deelnemende koppels zijn al een poosje bekendgemaakt. Onder begeleiding van presentatieduo Monica Geuze en Kaj Gorgels gaan zij de ultieme relatietest aan op het zonovergoten Dominicaanse Republiek. Inmiddels is het tijd voor Temptation Island 2022 aflevering 4. En het eerste kampvuur zorgt direct voor de nodige commotie!

Alles over Iris en Whitney uit Temptation Island 2022

Temptation Island aflevering 4 zorgt voor heftige emoties

Nu Temptation Island 2022 van start is gegaan, kunnen we weer elke week smullen van nieuwe drama op de tropische Dominicaanse Republiek. Vorige week werden de mannen al verrast meer vier nieuwe vrijgezelle dames. In Temptation Island 2022 aflevering 4 betreden ook drie vrijgezelle mannen het eiland. Bij ochtenddauw zaten de mannen te wachten tot de vrouwen wakker worden. Maris en Linde toffen bij het ochtendgloren drie nieuwe mannelijke singles aan: Ralph, Sharkuni en Dylan. Tot enthousiasme bij Linde, want "hoe meer zielen, hoe meer vreugd."

Innige knuffel

Vooral Whitney is wel gecharmeerd van de nieuweling Maartje, waarbij René en single Ceyenne elkaar leren kennen. Al was René vooral bezig met zijn fotolijstje waarbij Annebel wel heel lang stond te knuffelen met een single uit de villa. Temptation Island 2022 aflevering 4 vordert al snel met het allereerste kampvuur! Linde moet beginnen en zij is wel een beetje geschrokken dat Jan-Sietse zó intens connecties opbouwt met andere dames’, maar net als de beelden van Annebel valt het voor haar erg mee. "René waarschuwde voor erge beelden, maar hij heeft het in zijn eigen hoofd overdacht en opgeblazen."

"Kuthoer"

Het kampvuur in Temptation Island 2022 aflevering 4 loopt voor Iris minder goed af. Whitney zegt namelijk ‘k*thoer’ over ‘die persoon thuis’. Dat móét wel over Iris gaan, denkt ze zelf. “Ik hoop niet dat het over mij gaat... Wie noem jij een kuthoer?” Ze vindt het ‘respectloos’. Ze twijfelt dan ook of ze Whitney nog wel aan haar zijde wil. “Als hij mij op tv een kuthoer noemt, dan denk ik niet dat ik hier als koppel naar huis ga.”

Villa van de vrouwen in Temptation Island 2022

Een ding waar de deelnemers wél zeker van zijn, is een prachtig verblijf. Dit keer vonden de opnames plaats op de Dominicaanse Republiek. De mannen en de vrouwen wonen in een super luxe resort, op steenworp afstand van het hagelwitte strand. De ideale locatie dus om helemaal verliefd te worden. De villa van de vrouwen vind je hier.  Lijkt het jou ook wel wat om in een van deze villa’s te vertoeven? Dat kan! Je kunt ze zelf huren. Deze prachtige villa kost naar schatting zo’n 1,7 miljoen euro... Een prachtig verblijf dat op loopafstand van het strand ligt, gelegen tussen de palmbomen. Je moet er wat voor over hebben he? De beveiliging van het pand is in ieder geval bij de huurprijs inbegrepen...

Maris ziet vriend Ivo met Esmé in Temptation Island 2022

Maris krijgt pittige beelden te verwerken van haar vriend Ivo die een innige connectie opbouwt met Esmé. "Als je een droom kon hebben, dan zou je niet eens dit dromen. Het is zo onrealistisch. Zij is eigenlijk de mannelijke Ivo." Wanneer Monica haar vraagt naar haar reactie: zegt ze redelijk kalm: "dit is precies wat ik gehoopt had." Daarna krijgt ze echter nóg een fragment waarin Ivo in het zwembad vol lof spreekt over Esmé en zich afvraagt 'waar hij aan is begonnen', maar Maris is niet van haar stuk te brengen. "Ben blij voor hem."

Foto: RTL

Drie nieuwe mannelijke singles maken intrede in Temptation Island 2022