Denise uit B&B Vol Liefde weigert contact met Dave: "ze blijft slecht over me praten"

Media door Elsemieke

Hoewel er na een paar dates en zelfs een kus liefde leek op te bloeien in de Spaanse B&B van Denise, besloot Dave toch terug naar Nederland te keren. Tot groot ongenoegen van Denise. In een Q&A in zijn Instagram Stories blikt 'Sportschool Dave' terug op B&B Vol Liefde. Heeft hij nog contact met Denise?

Denise uit B&B Vol Liefde weigert contact met Dave

Hoewel Denise en Dave er in eerste instantie op los flirtten, is er tussen hen geen liefde ontstaan. Zelfs een zoen deed het gevoel niet genoeg aanwakkeren bij Dave. “Ik ben best wel bang voor hoe ze gaat reageren.” Als Dave zijn vertrek aankondigt, komt Denise haar Spaanse temperament boven en, na haar hart te hebben uitgestort bij haar moeder, besluit ze dat Dave verschillende signalen afgeeft. Met een rugzakje vol slechte liefdeservaringen beschuldigt ze hem ervan mee te hebben gedaan aan het programma met verkeerde intenties.

Ben uit B&B Vol Liefde nog op zoek naar de liefde: "slide maar in mijn DM"

Als twee volwassenen

Dave laat donderdag via Instagram weten dat hij het berichtje dat Denise op Instagram had gezet over zijn vertrek niet kon lezen en bovendien nogal 'onpersoonlijk vond'. Dave vertelt ook met wie van de kandidaten hij nog wel contact heeft. "Gio spreek ik veel, Ben en Sven regelmatig, Frank iets minder." Denise spreekt hij helemaal niet meer. "Ik heb het nog geprobeerd. Ik wilde het als twee volwassen uitpraten en eventueel vrienden blijven, maar helaas is dat niet gelukt." Dat Denise de behoefte blijft houden om slecht over hem te praten vindt Dave niet leuk. "Ik weet wie ik ben en wie ik niet ben. Ik wens haar het beste."

Denise in tranen door vertrek van Dave in B&B Vol Liefde: "had je een dubbele agenda?"