Denise in tranen door vertrek van Dave in B&B Vol Liefde: "had je een dubbele agenda?"

Media door Elsemieke

Het einde van B&B Vol Liefde seizoen 2 is aanstaande vrijdag, waardoor deze week een aantal knopen worden doorgehakt. Zo ook bij Denise in Spanje, waar er veel drama ontstaat tussen de B&B-manager en sportschoolhouder Dave.

Denise in tranen door vertrek van Dave in B&B Vol Liefde

Hoewel Denise en Dave er flink op los flirtten, is er tussen hen geen liefde ontstaan. Zelfs een zoen deed het gevoel niet genoeg aanwakkeren bij Dave. Denise vertelt eerst nog in de camera dat ze Dave wel ziet zitten. “Ik voel me goed, ik ben blij. Ik ben nog niet verliefd, maar er komen wel steeds meer gevoelens. Meer richting Dave, richting Sven niet zo.” Tot het moment dat Dave haar even apart neemt. “Ik ben best wel bang voor hoe ze gaat reageren.”

Twijfels

Na lang nadenken deelt Dave zijn twijfels met Denise. “Hoe moet ik het zeggen? Ik wil altijd open en eerlijk zijn en dat verdien jij ook. Maar het was voor mij lastig om te bedenken waar wij staan en hoe ik erin sta. Of wat het nou precies was. We zijn super goede vrienden geworden. Het ging op een gegeven moment ook een stukje richting de romantiek. Je hoopt dat dat doorzet naar de romantiek, verliefdheid, liefde, dat soort dingen allemaal. Maar dat is het voor mij niet. Dat vind ik heel lastig. Maar je bent hier toch op zoek naar de liefde.”

Geen gevoelens

De uitspraken van Dave kan Denise moeilijk verteren. “Ik snap er niks van. Toen ik het er met mijn moeder over had, toen dacht ik ineens: ‘Huh, maar eigenlijk klopt het niet’ Want het is best raar. Hoe kan je ineens zo’n 180 maken? Wat is er gebeurd? Heb ik iets gemist?" Volgens Dave loopt hij er al een paar dagen mee rond, maar Denise gelooft dat niet. “Zit je dan nog met je ex ofzo? Heb je dan meegedaan voor andere redenen? Omdat je ineens zo switcht. Je liet wel andere dingen zien. Daardoor heb ik een beetje het gevoel dat het nep is.” Dan volgt een pijnlijk afscheid waarbij Dave nog hoopt dat ze contact kunnen houden, maar Denise al snel laat weten dat ze daar niet voor openstaat.

Forever single

“Daarom denk ik: Misschien heeft hij wel een dubbele agenda. Ik weet het niet, ik twijfel echt. Ik heb dit al wel vaker meegemaakt. Het is stom dat ik weer in hetzelfde trap.” Dave baalt van het pijnlijke afscheid: “Dat zij mij zo aanvalt… Ik snap dat ze teleurgesteld is, maar dit is voor mij ook niet makkelijk.” De brief die hij achterlaat, brengt opnieuw herinneringen boven bij Denise. “Die brief is precies wat ik bij mijn ex ook heb gehad. Ik ben het meest teleurgesteld in mezelf dat ik het niet heb zien aankomen. Gewoon forever single blijven ofzo.”