NOOO! Gossip Girl verdwijnt tóch van Netflix

Media door Roos

Het is voor ons allemaal een flinke emotionele rollercoaster geweest of Gossip Girl nu wel of niet van Netflix zou verdwijnen. Eerst kondigde Netflix aan van wel en toen bleek het tot ieders vreugde tóch niet door te gaan! Die vreugde bleek helaas van korte duur, want inmiddels lijkt het erop dat we toch afscheid moeten nemen van onze lievelingsserie. En snel ook..

Onze all time favorite Gossip Girl zal namelijk toch verdwijnen van Netflix. We snappen dat dit nieuws hard binnenkomt. Een officieel nieuwsbericht vanuit Netflix is er nog niet, maar als je de serie aanklikt staat er dat deze nog maar beschikbaar is per 15 februari 2018. Dat geeft je nog een krap maandje om de serie nog een laatste keer van begin tot eind te bingewatchen en afscheid te nemen van Serena, Blair, Chuck, Nate en hun scandalous lives. Zucht... 

Maar er gloort licht aan de horizon: er zijn namelijk veel nieuwe releases op Netflix in het nieuwe jaar, zoals The End Of The F***cking World,  nieuwe afleveringen van New Girl, alle seizoenen van Friends en nog veel meer!

Lees ook: Dit zijn de best bekeken Netflix-series van 2017