Yes! Het laatste seizoen van New Girl komt sneller dan je denkt

Media door Roos

Jess, Winston, Nick en Schmidt zijn erin geslaagd de harten van veel New Girl kijkers te veroveren. Met hun ongemakkelijke momenten en hilarische gebeurtenissen lach je vaak de ballen uit je broek. Voor iedereen die nu druk ja-knikkend zit te lezen hebben we geweldig nieuws. Het zevende en tevens laatste seizoen komt namelijk sneller dan je denkt!

Het volwassen leventje ligt op de loer

De laatste aflevering van seizoen zes eindigde met Jess die eindelijk haar ware gevoelens aan Nick vertelde en wij kunnen niet wachten om te zien hoe het verder gaat. Zo tegen het einde van de serie wordt duidelijk dat de vier hoofdrolspelers niet meer de jonge huisgenoten zijn die ze ooit waren. Het volwassen leventje ligt op de loer. Winston en Aly zijn verloofd en Schmidt en Cece zijn in verwachting van hun eerste. Hoelang zou het huisgenotentijdperk nog duren en wat heeft de toekomst voor hen in petto? Daar komen we sneller achter dan verwacht, want FOX heeft inmiddels bekend gemaakt dat de eerste aflevering van het laatste seizoen op 10 april zal verschijnen.

!!SPOILER ALERT!!

Wij hebben alvast wat inside info op de kop weten te tikken. LET OP: DIT IS EEN SPOILER ALERT! LEES NIET VERDER ALS JE NOG NIETS WILT WETEN! In de eerste aflevering zal een tijdsprong gemaakt worden van drie jaar. Nick en Jess zijn gelukkig samen, Schmidt vervult de rol van huisvader en neemt de zorg voor hun dochtertje op zich, terwijl Cece carrière maakt. Zelfs Winston heeft het getroffen, hij en Ally zijn getrouwd en verwachten hun eerste kindje. Klinkt allemaal erg gemoedelijk? Geen zorgen, ook dit seizoen zal weer boordevol ongemakkelijke momenten en tenenkrommende situaties zitten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: Zo kun je de afleveringen van Temptation Island al eerder zien

Beeld: Netflix