Ongemakkelijke date in Lang Leve De Liefde: "met je vriendengroep op vakantie gaan kan écht niet"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt vaak voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering gaat Twitter los over Mohammed en Rosalie. Niet alleen het etentje bevalt niet, maar ook lopen hun opvattingen over op vakantie gaan, lopen enorm uiteen.

Kijkers gaan los over Grace in Lang Leve De Liefde: "trek haar écht niet"

Lang Leve De Liefde

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Nu de zomerstop voorbij is, zitten we allemaal massaal weer klaar voor onze portie mega awkward momenten. De date van Mohammed en Rosalie valt zeker in die categorie. Rosalie heeft gekookt voor de twee, maar Mohammed is daar niet van onder de indruk. Huiverend kijkt hij toe hoe Rosalie eerst een hap neemt – is dit wel te eten?! "Gadverdamme gek! Het lijkt wel alsof hier overheen is gereden gek", meent Mohammed.

Vreemdgaan in Ibiza

Maar daar blijft het niet bij, want de twee botsten ook met elkaar over de vraag of iemand met een relatie met zijn of haar vrienden of vriendinnen op vakantie mag. Rosalie vindt dat geen probleem. “Dat kan toch gewoon? Met een vriendengroep op vakantie? Ik zou ook nog gewoon met mijn vriendinnen op vakantie gaan, dat doe ik al mijn hele leven.” Dat ging er echter niet in bij Mohammed: “Jij hebt echt te veel vertrouwen, ik zou dat niet accepteren. Zeker niet! Zou jij je vriend naar Cherso of Ibiza laten gaan?” Rosalie: “Ja! Als hij hem daar niet in zijn broek kan houden, dan kan hij dat in Nederland ook niet.” Het is wel duidelijk dat de twee niet nógmaals met elkaar op date gaan.