Alles wat je wil weten over Niek Roozen van Expeditie Robinson 2022

Media door Elsemieke

In totaal 21 bekende kandidaten van Expeditie Robinson 2022, waaronder Iliass Ojja, Susan Radder, London Loy, Thijs Broekmans, Niels Oosthoek en Vincent Vianen gaan de strijd aan in Maleisië. Daar behoort ook Niek Roozen toe die zich op een afgelegen eiland aan het Expeditie-avontuur waagt. Weet je niet wie dit is? We vertellen je vandaag alles over Expeditie Robinson 2022 kandidaat Niek Roozen.

Alles wat je wil weten over Niek Roozen van Expeditie Robinson 2022

Nu Expeditie Robinson 2022 officeel van start is gegaan, de deelnemers bekend zijn, aflevering 1 van Expeditie Robinson én aflevering 2 van Expeditie Robinson al op Videoland staan, wordt het tijd om meer te weten te komen over de helden die meedoen. Ook Niek Roozen heeft zich op een afgelegen eiland aan het Expeditie-avontuur gewaagd. We praten je bij over deze energieke influencer.

Alles wat je wil weten over Expeditie Robinson-Juultje Tieleman

Expeditie Robinson-Niek Roozen als acteur

Niek Roozen is een van de strijdlustige kandidaten van Expeditie Robinson 2022. Niek Roozen is niet alleen een bekende influencer. In 2014 speelde Niek in de jeugdserie Brugklas van de AVROTROS het personage Daarnaast vertolkte hij een van de hoofdrollen in de film De bende van Urk, die in juni 2014 in première ging. De afgelopen tijd zagen we hem in De slet van 6vwoVerliefd op Cuba en de Misfit-films. Een andere grote rol had Niek Roozen van Expeditie Robinson in de film Project Gio in 2019, van YouTuber Gio, waarin hij zijn beste vriend speelde. In datzelfde jaar verscheen hij ook in de film Verliefd op Cuba en Misfit 2, met een tweede en derde deel als gevolg. 

@niekroozen

♬ Epic - Joystock

Expeditie Robinson-Niek Roozen op Instagram en TikTok

Niek is niet alleen bekend als acteur, maar ook op Instagram heeft Niek Roozen inmiddels ruim 280 duizend volgers. Verder is Niek heel actief op Instagram en TikTok. Wij zijn benieuwd hoe Niek Roozen het er vanaf brengt in Expeditie Robinson 2022!

De vriendin van Niek Roozen van Expeditie Robinson 2022

Zo'n populaire influencer en acteur als Niek Roozen, is natuurlijk niet meer single. Nieks vriendin is de 22-jarige Belle Zimmerman. Zij is ook bekend van de serie Brugklas. Sinds eind 2019 zijn Niek en Belle samen. Ze waren daarvoor al zes jaar bevriend. Niek en Belle speelden daarnaast samen in de film Project Gio. Hoewel hun karakters in zowel de serie als de film vielen voor een ander, werden de twee in real life dus wel verliefd. Volgens Niek heeft dat wel een tijdje geduurd. "Toen ik zei dat ik je leuk vond fietste je gelijk weg, maar uiteindelijk vond je me best lief en wilde je best verkering met me", aldus Niek. Wat lief!

Expeditie Robinson 22: alles over de startdatum, deelnemers en locatie