B&B Vol Liefde-Natasja gaat samenwonen met haar nieuwe liefde

Media door Elsemieke

Het was een groot succes: B&B Vol Liefde seizoen 2 waarbij Nederlandse B&B eigenaren een gooi deden naar de liefde. In het Franse dorpje Blèves toverde Natasja een watermolen om tot een stijlvolle B&B. De liefde vond ze niet bij Menno, maar na de opnames bleek dat ze alsnóg een nieuwe liefde kreeg. Het gaat zelfs zo goed, dat haar nieuwe vriend naar Frankrijk vertrekt. 

De nieuwe vriend van B&B Vol Liefde-Natasja 

Natasja woonde in Haarlem, maar verlangde naar rust en natuur. Vier jaar geleden waagde ze de sprong en emigreerde ze naar Frankrijk, maar met slechts 98 inwoners in Blèves is het lastig een partner vinden. B&B Vol Liefde schoot te hulp, maar de selectie aan mannen bleek niet te passen bij de goedlachse Natasja. Menno vond haar heel leuk, maar zij hem niet. Maar na de opnames gebeurde er zoveel dat er een compleet nieuw seizoen van gemaakt had kunnen worden. Natasja Hoogewerf uit B&B Vol Liefde is tóch tot over haar oren verliefd. Haar hart gaat sneller kloppen door de aanwezigheid van haar nieuwe liefde Huub. "De sleutel naar mijn hart is gevonden", schreef ze op Instagram bij een foto met haar nieuwe liefde. 

Zijn Petra en Hans nog samen na B&B Vol liefde?

Vriend van vroeger

“Van Huub word ik gewoon vrolijk. We hebben dezelfde humor.” De nieuwe vriend van Natasja blijkt een vriend van vroeger. "Het is iemand die ik ken van vroeger", vertelt ze. Ook niet onbelangrijk: hij houdt van een glaasje wijn. Het gaat zelf zó goed dat Huub, de nieuwe liefde van Natasja, naar Frankrijk gaat verkassen om bij Natasja in te trekken. “Ik kom definitief deze kant op en we gaan gezellig samen verder hier.” Natasja is dus dolverliefd. “Die zwoele Franse nachten zijn dus tóch nog gekomen, ja. Huub is twee keer een week weggeweest, dat waren de twee ergste weken van mijn leven. Hij is nu weer terug en hij gaat ook niet meer weg! De sleutel naar mijn hart is gevonden.” Wanneer presentator Aran Bade voorstelde aan Natasja dat haar nieuwe vlam haar misschien wel ten huwelijk vraagt, zei ze al: "Ik zeg geen nee hoor." 

Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog samen?