Zijn Richard en Simone uit B&B Vol Liefde nog samen?

Media door Elsemieke

Dat Simone en Richard het heel gezellig hadden tijdens hun deelname aan B&B Vol Liefde, was wel duidelijk. In Portugal bloeide er iets tussen de twee op, maar of ze officieel samen zijn, dat was lang de vraag. Gisteren deed Simone bij Jinek haar zegje en vertelde ze: zijn Richard en Simone nog samen na B&B Vol Liefde?

B&B Vol Liefde-Natasja vindt alsnog de liefde: "zwoele zomernachten"

Simone was te zien in B&B Vol Liefde. Ze reisde af naar Portugal in de hoop daar de liefde te vinden bij Richard. Het was het koppel waar het meeste vertrouwen in was, maar of ze nog samen zijn, liet nog even op zich wachten. Simone had tijdens de opnames haar grote liefde sowieso gevonden in hondje Pip, is wel duidelijk. 

Zijn Petra en Hans nog samen na B&B Vol liefde?

 

Zo zag Richard in B&B Vol Liefde er vroeger uit

Als we bij één van de koppels het volste vertrouwen hadden dat ze de liefde gevonden hadden, was het wel bijRichard en Simone. Bij het afscheid op het vliegveld zeiden ze zelfs ‘ik hou van jou’ tegen elkaar. Maar de grote vraag is: zijn Simone en Richard nog samen na B&B Vol liefde? RTL Boulevard ging eens poolshoogte nemen. Via FaceTime vroegen ze hoe het zit tussen de B&B-houder en Simone. “Zie je haar op mijn schoot zitten? Dus de vraag is snel beantwoord: nee”, reageert Richard bars. “Ze is niet meer bij mij. Ik ben zelf degene die de knoop doorgehakt heeft om te zeggen: dit gaat hem niet worden. Ik trok de stoute schoenen aan, belde haar op en ze merkte aan mijn stem gelijk dat het niet goed zat. Ze vroeg of ik er mee wilde stoppen. Ik voelde gewoon niet wat ik wílde voelen. Ik denk dat Simone gekker op mij was, dan ik op Simone.” Wat jammer!

Zijn Richard en Simone nog samen na B&B Vol Liefde?

In Jinek deed Simone gisteren ook haar zegje over de situatie tussen haar en Richard. "Ik denk dat we heel goed bij elkaar passen", vertelt ze. "Misschien wel te goed. We hebben het zo leuk gehad, maar die ene factor is er niet." Uiteindelijk ging Simone nog een keer terug naar Portugal, maar Richard had het enorm druk. "Het is lastig. Je gaat terug, er is thuis iets vervelends gebeurd omdat mijn moeder overleden is. Het programma heeft ook veel emotie teweeggebracht. Ik moet gewoon sterk zijn." Ook blijkt dat Richard zijn gevoelens voor Simone toch niet zo sterk zijn als gedacht. "Hij wil voor goud gaan, ik wil een diamant zijn. Ik wil shinen en iemand moet mij laten shinen." Vervolgens: "Dat doet hij niet." Toch heeft Simone vrede met zijn beslissing om de relatie niet voort te zetten. "Ik wil iemand die duizend procent voor mij gaat. Ik wil het hele pakket." Wat jammer dat Richard en Simone na B&B Vol Liefde uit elkaar zijn!

Zijn Martijn en Fenna nog samen na B&B Vol Liefde?