Dit zijn alle deelnemers van Married at First Sight seizoen 8

Media door Elsemieke

Dat het ook goed kan aflopen na een deelname aan Married at First Sight bewezen niet alleen Sonny en Dylan, maar ook Rowan en Astleigh zijn helemaal gelukkig in de liefde. Ben jij ook zo dol op dit liefdesprogramma? Married at First Sight seizoen 8 begint al bijna!

Married at First Sight seizoen 8 op tv

Het einde van Married at First Sight seizoen 7 is er, dus we weten welke koppels getrouwd blijven en welke koppels de handdoek in de ring gooien. Voor een van de koppels, Astleigh en Rowan, weten we dat het allemaal goed gekomen is. De twee zijn nog getrouwd en sterker nog, Rowan heeft al de achternaam van Astleigh aangenomen. Het is al zeven seizoenen lang smullen!

Zien: dit is de nieuwe vriendin van Married At First Sight-Mick

Deelnemers Married at first sight seizoen 8 

Je moet het maar durven, maar er staan gelukkig genoeg singles te springen om mee te doen aan dit avontuur op televisie. En in het achtste seizoen is er een verrassing: niet één, maar twee afleveringen per week. Dubbel genieten dus. In Nederland ligt de presentatie in handen van Carlo Boszhard, voor wie dit seizoen extra bijzonder is omdat hij namelijk binnenkort zelf gaat trouwen! Ben je klaar voor Married At First Sight seizoen 8? Voor 2023 is gekozen om de dinsdag en de woensdag uit te kiezen als uitzenddagen. Wij kunnen niet wachten! Ondertussen stellen we de deelnemers aan je voor!