Kijkers oordelen over Married At First Sight-Paula en Remco: "tenenkrommend dit"

Media door Elsemieke

Hoewel de 48-jarige Paula en de 49-jarige Remco een leuk en bruisend leven hebben, lukt het ze niet een partner te vinden die bij ze past. In het nieuwe seizoen van Married At First Sight worden ze door de experts gematcht aan elkaar, maar de Twitteraars zijn niet zo enthousiast na de vrij koele bruiloft.

Remco en Paula uit Married at First Sight

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Paula (48) en Remco (49) zijn één van de laatste kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. De MAFS-experts geloven erin dat de 48-jarige Paula en de 49-jarige Remco absoluut meant to be zijn. "Het lijkt alsof ze al 25 jaar getrouwd met elkaar zijn, alleen ze weten het nog niet", zeggen ze. "Ze hebben vergelijkbare fysieke kenmerken. In persoonlijkheid zijn ze allebei een beetje gemiddeld, geen van beide springt er heel erg bovenuit. Daarom zijn ze juist zo'n goede match. Ze vullen elkaar aan, maar ze verstoren elkaar niet."

Hier kun je Nicole uit Married at First Sight al van kennen

Ongemakkelijk

De kijkers hebben inmiddels kunnen volgen hoe Remco en Paula elkaar het  ‘ja-woord’ gaven bij het altaar. Of dat echter wel een match blijkt te zijn, daar zijn kijkers van MAFS onzeker over. Zij hebben weinig vertrouwen in deze match omdat de twee nogal ongemakkelijk hun eerste uren samen doorbrachten. Eerst was er het vragenvuur van de schoonmoeder en daarnaast was het ook nog eens ongemakkelijk tussen Remco en Paula op de shoot en de foto's. Van een kus op de mond was geen sprake, tot verbazing van vele Twitteraars.