Hier kun je Nicole uit Married at First Sight al van kennen

Media door Elsemieke

Hoewel de 47-jarige Nicole een druk bruisend leven heeft, lukt het haar maar niet een man te vinden die bij haar past. In het nieuwe seizoen van Married At First Sight wordt ze door de experts gematcht aan Martijn. Maar het is niet voor het eerst dat Nicole via een televisieprogramma op zoek gaat naar haar droomman.

Hier kun je Nicole uit Married at First Sight al van kennen

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Nicole (47) en Martijn (50) zijn één van de kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Het stel zorgt alvast voor opvallende televisie, niet alleen bij elkaar, maar ook in de vriendenkringen. Wanneer Martijn zijn bruid voor het altaar opwacht, gebeurt er iets vreemds. “Ik zie daar een stukje dat ik niet verwacht had. Echt bizar. We kennen elkaar allemaal een beetje uit het uitgaansleven."

Bizar: Married At First Sight-koppel Martijn en Nicole delen dezelfde vriendengroep

Geen verlenging

Als Martijn een fervent televisiekijker was, dan had hij zijn bruid ook al kunnen spotten bij een ander datingprogramma. Nicole was namelijk al eens te zien in Lang Leve De Liefde. Haar aflevering werd op 6 april 2022 uitgezonden op tv. Bij het keuzemoment kiezen de twee ervoor om niet te verlengen. Nicole is volgens zichzelf 'iets wilder' dan Rob en wil graag de wereld ontdekkken. Ook zijn ze niet hetzelfde qua types in de keuken. Ze gaat dan ook niet verder voor een extra 24 uur. De hele aflevering kijk je hier terug.