Lang Leve De Liefde-Erna (63) is een nemer in bed: "lekker genieten"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering is Erna luid en duidelijk over wat ze wenst in haar date. Ook op seksgebied. Kan haar date dit wel bijhouden?

Erna in Lang Leve De Liefde

Erna is duidelijk erg op zoek naar een leuke man. Het liefst een waarmee ze los kan gaan, dansend en al. Ze gaat dan ook flink los met haar moves in de woonkamer. Wanneer haar date Han hier niet op ingaat, gooit ze het op een andere boeg en er lijkt toch wat spanning te zijn tussen de twee. “Ik ben een nemer”, zingt ze uit volle borst. “Jij bent een nemer in de liefde?”, reageert Han. Erna is heel duidelijk en legt uit hoe het zit. “Ik ontvang graag. Heel veel. Alles erop en eraan.”

Lang Leve De Liefde-Joyce daagt haar date uit: "wil wel een kusje"

Dat sluit dan kennelijk mooi aan, want haar date Han is een gever in bed. “Ik ben een absolute gever. Hoe moet ik dit zeggen – god, dit wordt heel moeilijk – ik geniet niet als een vrouw niet geniet.” Volgens Han zijn er genoeg mannen op de wereld die hem “erin hangen en het is klaar”. Maar daar hoeven ze bij Erna niet mee aan te komen. Zij geeft wel aan wat ze wil. “Als ik niet geniet, zeg ik het meteen. In de sex ben ik een heerlijke nemer. Lekker genieten.”