Lang Leve De Liefde-Joyce daagt haar date uit: "wil wel een kusje"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde zorgt voor bijzondere tv. Niet altijd zijn de kandidaten blij met elkaar en soms zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering zet Joyce alle zeilen bij om haar date om haar vinger te winden. 

Lang Leve De Liefde: Joyce wil een kusje

Met de aantrekkingskracht tussen Joyce (32) en Ardy (32) lijkt het wel goed te zitten. In eerste instantie dan. De twee groeien overduidelijk steeds verder naar elkaar toe, maar het gaat toch wel even anders wanneer ze aan het vragenrondje beginnen met de welbekende Lang Leve De Liefde-kaartjes. “Voel jij seksuele spanning tussen ons?”, leest Ardy voor uit de pot. Joyce bevestigt dat en hoopt op fysieke aanraking na deze vraag, maar bij Ardy blijft het stil. 

De twee gaan verder met spelletjes spelen en kiezen voor Jenga. "Degene die verliest, moet koken vanavond", is Andy's suggestie. “Of is dat te vaag”, vraagt Ardy. Aan Joyce is duidelijk te zien dat ze meer had verwacht. “Ja. Ik wil wel een kusje verdienen”. Andy vraagt of ze liever met of zonder tong zoent. ”Met. Zonder doe ik ook met mijn familie en vriendinnen wel eens. Met geeft een extra dimensie.”

Lang Leve De Liefde begint goed: "echt verliefd op jou"

Intimiteit

Wanneer Joyce het spelletje verliest. hoopt ze overduidelijk op de beloofde tongzoen. “Ik moet even naar de wc.” Met een rood hoofd vluchtte hij de kamer uit. Pas bij het eten gaat het weer over het ongemakkelijke moment. “Het ligt niet aan jou, ik vind het gewoon moeilijk. Ik zie het wel." Maar Joyce geeft niet op: “Wat zou er gebeuren als ik het gewoon zou doen”, is haar vraag aan Ardy. “Ik zou niet gillend wegrennen”, antwoordt hij. En daarna krijgt ze dan eindelijk haar zoen. De ochtend daarna wil Ardy helaas niet meer verlengen. “Dan mist toch het vonkje. Ik zou het verkeerde signaal geven als ik zou besluiten om door te gaan.”