Bizar: Married At First Sight-koppel Martijn en Nicole delen dezelfde vriendengroep

Media door Elsemieke

Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Maar sallant detail: de twee kennen elkaar eigenlijk al.

Martijn en Nicole uit Married at First Sight 

Nicole (47) en Martijn (50) zijn één van de kandidaten die dit seizoen in het huwelijksbootje stappen. Wanneer Martijn zijn bruid voor het altaar opwacht, gebeurt er iets vreemds. “Ik zie daar een stukje dat ik niet verwacht had. Echt bizar. We kennen elkaar allemaal een beetje uit het uitgaansleven."

Dit zijn alle deelnemers van Married at First Sight seizoen 8

Wanneer de bruid dan eindelijk voor het altaar staat, vraagt hij haar er direct naar. “Dag Nicole, je ziet er prachtig uit. Het voelde hier heel vertrouwd, want ik ken een aantal mensen in de zaal. Ik was vorige week op Ibiza en daar zag ik jouw vriendinnen. Schijnbaar was jij ook op Ibiza", grinnikt hij. Zij reageert: “Maar ik heb jou toch niet gezien daar?”

Vriendinnen op Ibiza

De vriendinnen van Nicole lichten het verder toe. “Wij moeten wat bekennen. We kenden ze alle twee al, al vóór het huwelijk. We kregen ook van beide partijen een uitnodiging.” Martijn geeft toelichting. “Ik kreeg een belletje van het programma dat ik niet over het programma mag praten. Ik vond het al raar, want waarom zou dat niet mogen”, meent Martijn. De vriendinnen vertellen verder: “Jij wil niet weten hoeveel stress wij hebben gehad. Wij waren met zijn drieën op Ibiza, Martijn met zijn vrienden en Nicole met een andere groep. Een week lang hebben we er alles aan gedaan om ze uit elkaar te houden.”