Married at first Sight Instagram accounts: hier volg je ze allemaal

Media door Elsemieke

Het achtste seizoen van Married at First Sight is in volle gang. Trouwen met een wildvreemde: het gebeurt in Married at First Sight. De laatste kandidaten van dit seizoen stappen momenteel in het huwelijksbootje stappen. Wellicht wil je ze ook volgen op de socials. Lees je mee met de Married At First Sight Instagram accounts van de deelnemers?

Married At First Sight Instagram accounts van deelnemers

De deelnemers van Married at First Sight zijn flink actief op Instagram. Ze willen natuurlijk wel in the picture blijven en delen ook regelmatig kijkjes achter de schermen van het realityprogramma. Wat je reden ook kan zijn om ze te volgen, wij hebben een handig overzicht van waar je de kandidaten van MAFS seizoen 8 kunnen volgen op Instagram:

married at first sight instagram accounts

Ruzie Nicole en Martijn

De ruzies tussen Martijn en Nicole lopen in de laatste aflevering van 'Married at First Sight' zó hoog op, dat Nicole tijdens het ritje op midden op de autoweg aan de handrem trekt. Beelden daarvan zaten echter niet in de aflevering, tot grote frustratie van veel Twitteraars. Maar waarom hebben we die ruzie in de auto eigenlijk niet gezien? Married-expert Patrick vertelt aan RTL Boulvard dat het programma 'geen Big Brother' is. Hiermee wil hij zeggen dat de deelnemers - in tegenstelling tot wat veel mensen denken - echt niet 24/7 gezenderd worden. Nicole en Martijn werden gefilmd in Ostuni, maar eenmaal op de terugweg mochten ze samen naar huis rijden. De cameraploeg volgde hen, waardoor we wél beelden zien waarop Nicole eenmaal is uitgestapt. Duidelijk!

Hier kun je Paula uit Married at First Sight al van kennen