André Hazes geeft update over relatie met Monique: zijn ze weer samen?

Media door Elsemieke

De knipperlichtrelatie tussen André Hazes en Monique Westenberg blijft ons allemaal bezighouden. André heeft in zijn documentaire toegegeven dat Monique de grote liefde van zijn leven is, maar toch gingen ze meerdere keren uit elkaar. In RTL Boulevard wordt duidelijk hoe de huidige status van hun relatie is.

André Hazes geeft update over relatie met Monique: zijn ze weer samen?

De Jinek-uitzending met André Hazes was de best bekeken aflevering van de talkshow van deze week. En dat is niet voor niks. De zanger vertelde hierin hoe hij hersteld is van zijn verslavingen en hoe hij zijn carriere weer denkt op te pakken. André zei in de uitzending van donderdagavond onder meer dat hij zijn familie "een beetje sneu" vindt en geen contact meer heeft met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne.

André Hazes open over drugsverslaving: "acht gram coke en twee flessen wodka"

"Ben je weer met Monique samen?"

Monique Westenberg (45) heeft van alle mensen om André Hazes (28) heen het meest geleden onder de drank- en drugsproblemen die hij had, zo zei hij onder andere. Voor Aram, verslaggever bij RTL Boulevard, reden genoeg om de zanger te vragen hoe het er nu voor staat met de moeder van zijn zoontje. "Ben je weer met Monique samen", vraagt hij op de man af. Dré geeft wonderbaarlijk genoeg antwoord op deze vraag. "Wij hebben een manier gevonden samen die voor ons heel goed werkt. Voor ons drieën", luidt de reactie. Dat is dan helder!