Zien: dit is de nieuwe vriendin van Art Rooijakkers

Media door Elsemieke

Als het een beetje mee zit, zien we Art Rooijakkers in het komende seizoen van B&B Vol Liefde seizoen 3 weer de show stelen als presentator. Ondertussen zat het met zijn liefdesleven niet mee, want de presentator ging uit elkaar met de moeder van zijn tweeling. Maar Art is weer happy in de liefde, want hij heeft een nieuwe vriendin!

Zien: dit is de nieuwe vriendin van Art Rooijakkers 

Presentator Art Rooijakkers (46) heeft een nieuwe relatie, zo laat zijn management weten aan het ANP. Zijn nieuwe vriendin heet Karlijn. Zij hebben 'al een poosje' een relatie, maar hebben het nieuws dus nu pas bevestigd aan de pers. Art was eerder twintig jaar samen met Andrea. Art en Andrea hebben een tweeling: Puk en Keesje. De ouders bevestigden in 2021 uit elkaar te zijn gegaan.

Blij met haar

Op z’n Instagram Stories deelt hij een foto waarop hij samen met z’n nieuwe liefde staat. Daaronder schrijft hij ‘Blij met haar’ met hartjes-smiley’s erbij. Rooijakkers. De presentator kon tussen 2021 en 2022 niet werken omdat hij een ernstige zwelling had op zijn stemband, waardoor hij niet mocht praten. Maar met een beetje geluk keert hij dit jaar weer terug als presentator voor B&B Vol Liefde!

vriendin art rooijakkers