Vanaf deze datum begint B&B Vol Liefde seizoen 3

Media door Elsemieke

Het lijkt wel gisteren dat wij konden genieten van alle opluikende romances én drama van B&B Vol Liefde seizoen 2. Als je staat te popelen voor een nieuw seizoen, dan hebben we goed nieuws. De startdatum van B&B Vol Liefde seizoen 3 is bekend én de eerste beelden zijn er al!

Noteer in je agenda: vanaf déze datum begint B&B Vol Liefde seizoen 3

Martijn en Fenna wonen samen in Portugal, Hans verwelkomt Petra binnenkort in zijn B&B in Frankrijk en ook voor Astrid en Harmjan heeft cupido raak geschoten: zij gaan trouwen én wonen samen in St. Michael im Lungau. Maar wanneer begint eigenlijk B&B Vol Liefde seizoen 3? RTL heeft alvast een aantal leuke eerste beelden gedropt van onze favoriete datingshow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Vanaf déze datum begint B&B Vol Liefde seizoen 3

Het goede nieuws: op 27 december komt B&B Vol Liefde seizoen 3: De Aftrap op tv. Hierin maken we kennis met de B&B-eigenaren van het volgende seizoen. Lijkt een van de single B&B-houders je wel wat, dan kan je je aanmelden om te ontdekken of er iets moois op kan bloeien. B&B Vol Liefde: De Aftrap is dus op 27 december te zien op tv. Heb je zin om naar het buitenland te emigreren? Ben je vrijgezel en op zoek naar de liefde? Wie weet zit de B&B-eigenaar van je dromen er wel tussen! 

B&B Vol Liefde-Denise zet Spaanse B&B te koop: "voel dat het tijd is"

Desiree krijgt eigen tv-programma

Ken je Desiree nog van Hans? "U gaat nog veel van me horen, ik krijg waarschijnlijk mijn eigen tv-programma", zei Desiree tegen Vriendin. Wat voor programma dat wordt, weet ze zelf nog niet. "Er zijn inmiddels al proefopnames geweest." Met haar ambities zit het sowieso wel goed. "Het Nederlandse publiek houdt van mij."

De ware liefde heeft ze nog niet gevonden, maar ze staat er wel voor open. Wellicht een programma idee? "Ik zou weer graag verliefd willen worden. Misschien zou ik nog het liefst mijn verloofde terug willen. Hij was de perfecte man voor mij toen. Ik denk dat hij me inmiddels wel op tv heeft gezien. Als hij mij nu zou vragen of ik met hem verder wil, zou ik dat meteen doen." Wij houden je op de hoogte van de tv carrière van Desiree!