Noteer in je agenda: vanaf déze datum begint B&B Vol Liefde seizoen 3

Media door Elsemieke

Het lijkt wel gisteren dat wij konden genieten van alle opluikende romances én drama van B&B Vol Liefde. Als je staat te popelen voor een nieuw seizoen, dan hebben we goed nieuws. De startdatum van B&B Vol Liefde seizoen 3 is namelijk bekend gemaakt!

Noteer in je agenda: vanaf déze datum begint B&B Vol Liefde seizoen 3

Martijn en Fenna wonen samen in Portugal, Hans verwelkomt Petra binnenkort in zijn B&B in Frankrijk en ook voor Astrid en Harmjan heeft cupido raak geschoten: zij wonen nu samen in St. Michael im Lungau. Seizoen 1 van B&B Vol Liefde leverde geen blijvende romances op, maar seizoen 2 zorgde voor maar liefst drie koppeltjes. Zo heeft Harmjan zijn Astrid ten huwelijk gevraagd en zijn Fenna en Martijn nog dolgelukkig. Maar wanneer begint eigenlijk B&B Vol Liefde seizoen 3?

Vanaf déze datum begint B&B Vol Liefde seizoen 3

RTL schrijft op Instagram dat op 27 december B&B Vol Liefde: De Aftrap op tv komt. Hierin maken we kennis met de B&B-eigenaren van het volgende seizoen. Lijkt een van de single B&B-houders je wel wat, dan kan je je aanmelden om te ontdekken of er iets moois op kan bloeien. B&B Vol Liefde: De Aftrap is op 27 december te zien is. Heb je zin om naar het buitenland te emigreren? Ben je vrijgezel en op zoek naar de liefde? Wie weet zit de B&B-eigenaar van je dromen er wel tussen! 

B&B Vol Liefde-Denise zet Spaanse B&B te koop: "voel dat het tijd is"