B&B Vol Liefde Desiree hint op eigen programma: "ben aanstormend talent"

Media door Elsemieke

Hans, die met zijn B&B in Italië meedoet aan B&B Vol Liefde seizoen 2, zorgde voor opvallende televisie. Niet alleen werd hij weggezet als 'Hunkerende Hans', maar ook zijn potentiële liefddeskandidaat Desiree viel behoorlijk op bij de kijkers. De 55-jarige zegt dat ze binnenkort een eigen programma krijgt.

B&B Vol Liefde Desiree krijgt eigen programma

Hans, die met zijn B&B in Italië meedeed aan B&B Vol Liefde seizoen 2, zorgde voor leuke televisie. Uiteindelijk zijn er vijf vrouwen op zijn erf verschenen, maar de liefde zat er niet tussen. Zo ook niet tussen hem en Desiree. De drukke vrouw en de afwachtende Hans bleken totaal geen match, tot grote hilariteit van allerlei Twitteraars. Desiree krijgt naar eigen zeggen 'waarschijnlijk een eigen tv-programma', zo onthult ze in 'Vriendin'. Ze heeft tijdens de proefopnames namelijk gemerkt dat ze een aanstormend talent is. 

Hans uit B&B Vol Liefde vertelt waarom zijn B&B te koop staat

"U gaat nog veel van me horen, ik krijg waarschijnlijk mijn eigen tv-programma", zegt Desiree tegen Vriendin. Wat voor programma dat wordt, weet ze zelf nog niet. "Ik ben zo veelzijdig, ze kunnen met mij alle kanten op. Er zijn inmiddels al proefopnames geweest." Met haar ambities zit het sowieso wel goed. "Ik wist ook niet dat ik daarin zo getalenteerd was. Het Nederlandse publiek houdt van mij."

Verloofde terugwinnen

De ware liefde heeft ze nog niet gevonden. Wellicht een programma idee? "Ik zou weer graag verliefd willen worden. Misschien zou ik nog het liefst mijn verloofde terug willen. Hij was de perfecte man voor mij toen. Ik denk dat hij me inmiddels wel op tv heeft gezien. Als hij mij nu zou vragen of ik met hem verder wil, zou ik dat meteen doen."