Wow! Een Huis Vol-kijkers verbaasd over kledinguitgaven gezin: "winkel heeft direct weekomzet binnen"

Media door Jennifer

In Een Huis Vol zien de kijkers ook dit seizoen weer de bakkersfamilie Nagelkerke, dat bestaat uit ouders Sofie en Jan en hun acht kinderen. Een groot gezin, dus je verwacht dan ook wel veel uitgaven. Toch zijn kijkers, na het zien van de aflevering van maandagavond, nogal verbaasd over het shopgedrag van de familie. In één dag tikken ze meteen even ruim duizend euro af, waardoor iedereen weer een splinternieuwe garderobe heeft. Eh, right!

Shoppen met familie Nagelkerke in Een Huis Vol

Shopaholics zouden stinkend jaloers zijn op de familie Nagelkerke, na het zien van hun shopdag met het hele gezin. Voor de bekende familie uit het tv-programma Een Huis Vol blijkt een dagje shoppen een waar familieuitje. Dit doen ze wel altijd op één bepaalde dag, zo vertelt vader Jan. "We hebben de kinderbijslag net gehad, dus daar kunnen we dan kleding van kopen. Zo doen we dat altijd." Aha! Vervolgens gaan ze niet naar huis, voordat iedereen een nieuwe garderobe heeft geshopt. Of nou ja, voordat mama Sofie kleding heeft uitgekozen voor elk gezinslid. Zij is namelijk de baas over de kleding, aldus Jan. Natuurlijk mogen de kinderen zeker zelf rondsnuffelen tussen de kledingrekken. Al moeten ze dus wel altijd even om goedkeuring vragen bij hun moeder. En soms worden ze daarna nog doorgestuurd naar de vader, die dan wel meegaat in de mening van zijn partner of course.

Gigantisch bonbedrag

Moeder Sofie blijkt vervolgens wel een nogal dure kledingsmaak te hebben. Hoewel het snel gaat met acht kinderen, is hun uiteindelijke bonbedrag toch wel érg hoog. Dat terwijl niet eens elk gezinslid de kleding van hun ouders krijgt. Zo moet de oudere dochter Eline haar kleding (deels) zelf betalen met kleedgeld. De kijkers van Een Huis Vol zijn in ieder geval wel verbaasd over het gigantische bedrag. Ze tikken bij de kassa namelijk voor alle kleding 1.268 euro én 85 cent af. Zo, hé! Sommige kijkers vragen zich af of dit niet goedkoper kan. "Waarom niet gewoon naar Primark met zoveel kinderen?" Tja... De familie heeft nu in ieder geval wel weer een heel nieuwe garderobe aangeschaft voor elk gezinslid. Daar kunnen ze vast even mee door! Tot de volgende kinderbijslag wordt gestort. *wink*

Lees ook: Bevestigd: B&B Vol Liefde-Bram en Esra hebben een relatie