Een Huis Vol-kijkers verbazen zich over baby Blom die dagenlang in draagzak zit: "leg die baby in bed!"

Media door Jennifer

Nu het nieuwe tv-seizoen van start is gegaan, volgen we met z'n allen ook weer massaal de grote families in Een Huis Vol. Dit seizoen zien we onder andere de familie Blom, die momenteel al een paar dagen het gesprek van de dag zijn op social media. Dit komt allemaal door het jongste familielid, baby Blom, die dagenlang in een draagzak hangt. Een hoop kijkers verbazen zich hier nogal over en vragen zich af wanneer het kind eindelijk naar bed mag.

Kijkers Een Huis Vol verbaasd over baby in draagzak

In het populaire realityprogramma Een Huis Vol zien we dit seizoen de grote families Cudogham, Nagelkerke, Wildeman en Blom. Vooral laatstgenoemde blijkt een veelbesproken familie op social media dit seizoen. Zo vielen ze eerder al op, toen ze een nogal emotioneel moment beleefden binnen het gezin. In de aflevering van dinsdag herdachten de ouders Gerdien en Maarten namelijk hun overleden dochtertje, die op veel te jonge leeftijd was overleden. Zij overleed op zesjarige leeftijd door een vergiftiging. Heftig!

In de meest recente Een Huis Vol-aflevering van donderdag beleven ze gelukkig een iets leuker moment. Het is namelijk bijna tijd voor de doop van hun twee maanden oude zoontje Juda. Alleen zorgt de baby vervolgens wel voor een hoop verbaasde kijkers op X (voorheen Twitter). Sommige kijkers verbazen zich al dagenlang over het feit, dat de baby continu in een draagzak hangt. Why? We zien in de beelden inderdaad, hoe moeder Gerdien de hele tijd rondloopt met de baby. Hij hangt er telkens maar een beetje bij, dit tot ergernis van veel kijkers. "Leg die baby in bed, ik herhaal: leg die baby in bed," schrijft één van de kijkers, terwijl een ander zich afvraagt of dit misschien een "nieuwerwetse opvoeding" is.

Doop baby Juda

Wanneer baby Juda wordt klaargestoomd om gedoopt te worden, gaat hij eindelijk uit de veelbesproken draagzak van moeder Gerdien. Voor de broertjes en het zusjes van Juda lijkt de doop nogal lang te duren, gezien hun onrustige bewegingen in de banken. Al is het voor de ouders wel even een emotionele belevenis, wanneer Gerdien het over Juda's overleden zusje heeft. "Je zus Mirjam, die vandaag niet op de aarde bij de doop aanwezig kan zijn, weet al hoe het is om de heerlijkheid van God verder te leven," vertelt ze vol emotie. "En op een dag mag je ook haar ontmoeten. We bidden je toe dat jij je leven zal leiden onder een open hemel, dicht bij Gods hart."

Lees ook: Tess (32) heeft 7 kinderen: 'Mensen vragen of ze dezelfde vader hebben'