Tess (32) heeft 7 kinderen: 'Mensen vragen of ze dezelfde vader hebben'

Kinderen door Redactie Ze.nl

De 32-jarige Tess uit het Engelse Bournemouth heeft maar liefst zeven kinderen. Als dat niet bijzonder genoeg is, hebben de ze allemaal een andere huidskleur. Wat geeft het, zou je zeggen. Toch zorgt het voor vreemde opmerkingen. Zo krijgt ze vaak de vraag: "Hebben ze eigenlijk allemaal dezelfde vader?"

Van vijf naar zeven kinderen

Tess Giddings deelt lief en leed van haar drukke leven met haar 35k Instagram-volgers. Zij en haar man Chris waren al dolgelukkig met hun kinderen Jacob (14), Savannah (12), Amiah (11), Zion (9) en Nevaeh (5), toen ze weer gezinsuitbreiding kregen. Tess raakte drie jaar geleden onverwacht opnieuw zwanger. Een tweeling! "Ik was in shock", zegt ze in een interview tegen Daily Mirror. "Vijf kinderen was al zo moeilijk." Veel tijd om zich voor te bereiden kregen ze niet. Dertien weken later kwam de tweeling - ondanks een risicovolle zwangerschap en een moeilijke bevalling - ter wereld. Inmiddels zijn Levi en Hezekiah drie jaar oud.

Regenbooggezin

Tess en Chris noemen zichzelf een 'regenbooggezin', omdat hun kids allemaal een ander uiterlijk hebben. "Al onze kinderen zien er totaal anders uit, wat geweldig is. Mensen vragen me of ze allemaal van Chris zijn, en daar moet ik om lachen, want jawel, ze zijn allemaal van Chris." 

Lockdown met zeven kinderen

Vind jij het al pittig om één of twee kinderen thuis les te geven tijdens de lockdown? Moet je je voorstellen hoe het is met zeven! Tess heeft geen momentje voor zichzelf in het drukke huishouden. Op een doordeweekse dag staat ze om 6 uur ‘s ochtends op en ligt pas om 1 uur ‘s nachts in bed. Je kunt je voorstellen hoeveel vuile was zeven kinderen produceren, dus de wasmachine is huize Giddings draait non-stop. Zodra de kinderen op bed liggen, smeert Tess alvast broodjes voor de volgende dag.Gelukkig zijn haar oudste zelfstandig en helpen mee in het huishouden. 

Lees ook: Deze moeder van 11 wil een gezin met 100 kinderen

Bron: HLN