5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 5

Media door Sabine

Televisie kijkend Nederland zat er gisteren weer klaar voor: de vijfde aflevering van Boer Zoekt Vrouw. De dames - ook die van Marc - hebben zich inmiddels een beetje gesetteld op de boerderie en mogen hun boer nu in actie zien. Dit weten we na aflevering 5.

Marc komt eindelijk een beetje los. Met zijn sterrenbeeldapp en vleermuizen in de mangoboom komt de 37-jarige niet ver, maar wanneer hij de dames al snorkelend zijn ‘speeltuin’ laat zien is hij helemaal in z’n element. Kan de boer meteen 'effe' de figuurtjes checken. Want dat wil-ie toch al vanaf dag één? De dames in bikini zien.

Olke is snel afgeknapt. Eerst zit-ie opgescheept met een vegetariër en vervolgens voelt Alberdien er niets voor om haar arm zomaar in het achtereind van een koe te stoppen om even een ongeboren kalf gedag te zetten. ’t Is toch wat, daar in Texas.

Riks houdt van efficiëntie. Aardappelen schillen en wortels schrapen kan gewoon boven de prullenbak. Scheelt weer ’n schaaltje, hè Riks? Lekker romantisch, zo boven de bacteriën.

Vragen kun je beter niet aan Herman stellen, vindt-ie lastig. De jongste boer heeft alle dames al voor zich gewonnen en dat terwijl hij geen woord rept over zijn gevoelens. De verkikkerde Pia probeerde het eens, maar dit resulteerde in een treinticket terug naar Nederland. We hopen dat de poortjes in Parijs haar keyboard op de terugweg niet al te hard aanpakten.

De varkenshouderij in oprichting is voor David niet genoeg. Hij wil zijn rijk maar wat graag uitbreiden met een groot stuk land. Waarom? Gewoon voor de heb natuurlijk.

Lees ook: 5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 4