Guess what: Jeremy van Temptation Island 2018 is heel anders met drank op...

Media door Redactie Ze.nl

Tijdens Temptation Island 2018 heeft deelnemer Jeremy zich niet altijd van zijn meest boeiende kant laten zien. Sterker nog: wij op de redactie vonden 'm behoorlijk saai. En dat alles natuurlijk om aan zijn duifje Vanessa te bewijzen dat hij zich kan gedragen. Maar geef Jeremy aardig wat borrels en hij laat ineens een heel andere kant van zichzelf zien... and we like it!

Jeremy Temptation Island 2018
Beeld: Vijf

Vanessa, I love you

In een onbewaakt en behoorlijk beschonken moment bedacht Jeremy dat het wel een goed idee zou zijn om de hut in te kruipen. In de hut wordt gefilmd, maar dit wordt nooit tijdens het kampvuur uitgezonden, enkel tijdens de Temptation Island 2018 afleveringen op tv. In de hut begint hij zijn dronken verhaal positief: "Positive vibe, erg positief, een en al liefde, positive vibe". Dat hij daarbij een paar keer over zijn eigen woorden struikelt, maakt het eigenlijk alleen maar leuker. Daarna is Vanessa aan de beurt, hij laat weten hoeveel hij van zijn vriendin houdt en zingt een paar keer achter elkaar "I love you Vanessa, I love you, I love you, I I I I I...."

Rotterdams accent

En dan komt het leukste stukje: met een zwaar aangezet Rotterdams accent begint hij een heel verhaal tegen de camera op te hangen. Wauw, zo kennen we Jeremy helemaal niet! In de Temptation 2018 afleveringen van afgelopen weken toonde hij zich in ieder geval van een heel andere kant... Go Jeremy! Pluspunten voor jou!

Check de niet uitgezonden beelden van Temptation 2018 hier.