Yes! Netflix bevestigt: live-action remake van Avatar 'The Last Airbender' krijgt nóg twee seizoenen

Media door Jennifer

Net als de eerdere tekenfilm blijkt de live-action remake van Avatar: The Last Airbender ook erg populair. Binnen twee weken heeft de serie wereldwijd zo'n 40 miljoen views op Netflix. Geen wonder dat de streamingdienst zojuist bevestigt, dat er nog twee seizoenen van de serie komen. Yip Yip!

Netflix-remake Avatar: The Last Airbender

Grote kans dat ook in Nederland veel mensen de live-action remake van Avatar: The Last Airbender hebben gezien. In de eerste twee weken komt de Netflixserie namelijk in 76 landen op plek 1 terecht en in 92 landen in de top 10 van meest gestreamde series op Netflix. Eigenlijk niet gek, want de tekenfilm uit de zero's scoorde ook al goed bij Nickelodeon. Waarschijnlijk krijgen mensen toch nostalgische gevoelens bij de nieuwe serie op Netflix, die wel érg goed lijkt op de tekenfilm. De live-action personages zijn vrijwel identiek aan de tekenfilmpersonages. Mogelijk heb je daarom alle acht afleveringen van seizoen 1 binnen no time gebingewatchet en zit je inmiddels in het bekende zwart gat. Nou, geen zorgen, daar kom je vast snel weer uit. Netflix bevestigt op donderdagochtend namelijk twee nieuwe seizoenen van Avatar: The Last Airbender. OMG!

Meer op Instagram

Seizoen 2 én 3 bevestigd

Door het grote succes van de live-action remake Avatar: The Last Airbender besluit streamingdienst Netflix meteen zowel seizoen 2 als 3 te bevestigen. De aankondiging wordt gedaan via een video, waarin de cast met elkaar aan het videobellen is. Hierin mag Daniel Dae Kim, beter bekend als vuurheer Ozai, het goede nieuws delen. En dat doet hij op een nogal bijzondere manier. In eerste instantie lijkt het er namelijk op, dat de serie wordt gecanceld. Wát? Maar dan zegt de acteur ineens: "Ze kunnen geen seizoen 2 aankondigen, omdat ze... seizoen 2 én 3 willen aankondigen!" Natuurlijk is de cast daar enorm blij mee. De virtuele ballonnen vliegen door het scherm. Yes! "Daniel, screw you!" roept acteur Gordon Cormier, die hoofdpersonage Aang speelt in de serie.

Net als origineel

Overigens konden echte fans van Avatar: The Last Airbender eigenlijk wel een tweede en derde seizoen verwachten. De tekenfilm over Aang had in totaal namelijk ook drie seizoenen. Daarnaast is het eerste seizoen van de live-action remake duidelijk nog niet af. Dit is nog maar het begin van een veel grotere oorlog. Hoe dan ook belooft seizoen 2 en 3 van de serie wel weer een heleboel toffe visuele effecten. Al wordt seizoen 3 dus uiteindelijk wel het laatste seizoen. Gelukkig zal het nog even duren voor we helemaal uit de 'Avatar bubbel' komen. Een fan op socialmediakanaal X gokt trouwens dat de serie in ieder geval een succes blijft. Zelfs de kritische kijkers zullen mogelijk alsnog inschakelen bij het volgende seizoen, mede dankzij de prachtige beelden.

Wanneer de opnames van seizoen 2 beginnen is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: Zien! Netflix deelt trailer van de live-action remake van Avatar: The Last Airbender