Even lachen: cabaretier Henry van Loon doet geniale imitatie van Sarath uit Married At First Sight

Media door Jennifer

Het tv-programma Married At First Sight is ontzettend populair en wordt wekelijks door een heleboel mensen bekeken. Ook BN'ers zijn fan van het realityprogramma, waaronder cabaretier Henry van Loon en zijn verloofde Jelka van Houten. Als ware komieken kunnen ze het natuurlijk niet laten om even een imitatie eruit te gooien. En we moeten eerlijk zijn: Henry's imitatie van Sarath is briljant!

Henry van Loon imiteert Sarath uit Married At First Sight

Net als veel andere mensen smullen ook cabaretier Henry van Loon en zijn verloofde (en actrice) Jelka van Houten wekelijks van Married At First Sight. Dit seizoen lijkt niet het meest succesvolle seizoen. Alleen bij Jeppe en Jantien gaat het echt goed en even lijken Jeffrey en Jerney een goede match. Alleen blijken zij ook niet perfect. Iets wat bij matches als Anneke en Dirk en Sarath en Malou meteen duidelijk was: zij werden binnen no time bestempeld als een mismatch. De struggles binnen de huwelijken leveren soms echter wel heerlijke beelden op, vooral bij Malou en Sarath. Daarnaast zijn beide personen een nogal opvallende verschijning, zagen we bijvoorbeeld toen ze enthousiast op bezoek gingen bij de kerstman. Met name Sarath blijkt een leuk persoon om na te doen, dat vindt Henry in ieder geval.

Op Instagram post zijn verloofde Jelka een leuke video van de twee, waarin Henry een imitatie doet van Sarath. En laten we eerlijk zijn: hij doet het helemaal niet slecht! De stem is volgens hem nog niet perfect, maar gelukkig heeft hij genoeg tijd om te oefenen. Zijn tour is inmiddels namelijk klaar. Bekijk hieronder de beelden van zijn geniale Married At First Sight-imitatie:

Meer op Instagram

Twijfels over Jeffrey

Het is voor Henry en Jelka niet de eerste keer, dat ze imitaties doen van typetjes uit Married At First Sight. Bij voorgaande seizoenen doen ze dit ook al en nu zijn ze weer terug. Ondertussen vertellen ze af en toe ook even hun mening over de matches in Married At First Sight. Zo heeft Henry wel wat twijfels over Jeffrey en Jerney en dan vooral door Jeffrey. Op een gegeven moment houdt hij zijn hand tijdens het tandenpoetsen op een nogal vreemde manier. En volgens hem is dat dé reden, dat Jerney van hem moet scheiden. Eh, oké? In de reacties krijgt hij wel steun van volgers, die het met hem eens zijn. Zo denken een aantal mensen, dat Jeffrey eigenlijk helemaal niet van de vrouwen is. Hm... Anderen voelen zich ongemakkelijk bij de twee, die het volgens hen zogenaamd gezellig hebben. Hoe loopt dit af?

Meer op Instagram

Lees ook: MAFS-kijkers kijken vol verbazing naar 'schoolreisje' Malou en Sarath: "waar kijk ik naar?"