Even gluren: Jelka van Houten laat zus Carice op haar arm tatoeëren

Celebs door Roos

Je familie is voor altijd. En dat is een tatoeage ook, moet Jelka van Houten gedacht hebben. Daarom leek het haar een leuk idee om haar eigen zus op haar arm te laten vereeuwigen. Zelf kon ze het ook niet geloven, maar ze showt het resultaat trots via Instagram.

Carice van houten

Lees ook: Lekker binnengluren: het huis van Carice van Houten staat te koop

Voor altijd

De band tussen jou en je zus moet wel heel sterk zijn, wil je dit voor altijd laten vereeuwigen op je lichaam in de vorm van inkt. Bij Jelka en Carice van Houten is dit wel degelijk het geval. De band is zelfs zo sterk, dat Jelka besloot haar zus én haarzelf op haar arm te laten zetten. En wel in de vorm van een oude kinderfoto waarop je kleine Jelka en Carice verkleed ziet als clown en roodkapje. De raaf op Carice haar schouder staat symbool voor hun overleden vader, als we Jelka's tekst en uitleg onder de foto mogen geloven.

Enthousiaste reacties

Op Instagram schrijft Jelka dat ze het zelf ook nog niet echt kan geloven. “Dat ik dit ooit zou doen”, zet ze onder de foto. Waarop ze vervolgt: “Ik en mijn lieve zus op mijn arm.. voor altijd dus en ons paatje als raaf ook voor altijd!” Onder de foto reageren fans enthousiast, zoals: "een mooiere (reden voor een) tattoo kan ik niet bedenken" en "fantastisch!"

Of Carice hetzelfde gaat doen? Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Carice van Houten voor het eerst op de rode loper met vriend Guy Pearce