Married At First Sight-kijkers smelten weg bij liefdesverklaring Jeffrey: "liefde spat van het scherm"

Media door Jennifer

Dit seizoen van Married At First Sight kunnen we vooral rekenen op de 4 J's. Jeppe, Jantine én Jeffrey & Jerney. Deze twee koppels zorgen ervoor, dat kijkers ook nog een beetje kunnen genieten van liefde. Zo blijkt Jeffrey toch wel écht verliefd op Jerney. Tijdens het koppelsdiner twijfelt hij nog met zijn 8, maar door de 9,5 van zijn vrouw is hij aan het denken gezet. Hij voelt weldegelijk vlinders en kriebels in zijn buik. Aww!

Jeffrey en Jerney in Married At First Sight

Vergeleken met andere koppels in Married At First Sight blijven de 35-jarige Jeffrey en 34-jarige Jerney eigenlijk de hele tijd wel stabiel. Van alle matches zijn zij één van de beste, samen met de andere twee J's Jeppe en Jantine. Niet alleen klikt het goed tussen Jeffrey en Jerney, maar ook tussen hem en haar kinderen. Daardoor voelt het voor Jerney al snel goed. Niet voor niets geven ze elkaar tijdens het koppelsdiner een zeer hoog cijfer. Jerney geeft Jeffrey zelfs een 9,5. "Het gaat zo vanzelf," vertelt ze hierover. "Ik voel me gewoon goed als ik bij hem ben." Jeffrey geeft ook een goede voldoende, maar houdt het tijdens het koppelsdiner wel bij een 8. Op dat moment voelt hij namelijk naar eigen zeggen nog geen verliefdheid. Alleen verandert hij al snel van gedachten, want een dag later wil hij hier graag over in gesprek met Jerney. Hij denkt toch anders over zijn cijfer.

Kriebels in de buik

Wanneer Jeffrey arriveert in Bennekom, helemaal vanuit Etten-Leur, horen we een zeer passend liedje uit de populaire romcom Love Actually. Het voorspelt daardoor stiekem wel wat gaat gebeuren. Yep, Jeffrey voelt weldegelijk vlinders in zijn buik bij Jerney. Na het koppelsdiner is Jeffrey meteen gaan nadenken over zijn woorden. Toen ontdekte hij dat er toch wel meer in zit. Hij miste Jerney én haar kinderen binnen no time. Daarom brengt hij nu spontaan een bezoekje bij haar thuis voor een goed gesprek met Jerney. Hij wil haar graag vertellen, dat hij zeker wel verliefd wordt. Aww! Hij begint over het koppelsdiner en wat ze ervan vond. Vervolgens zegt hij zelf: "Ik merkte wel naderhand dat het bij mij heel veel losbracht." Bij Jerney ontstaat meteen een glimlach op haar gezicht, terwijl ze blijft luisteren. Vooral haar 9,5 heeft hem erg aan het denken gezet. "Dan ga je die dag weer terug beleven," vertelt hij. "En toen had ik de dag erna zoiets van: bij mij beginnen de gevoelens van verliefdheid ook echt op te spelen."

Jerney moet giechelen van de voorzichtige liefdesverklaring van Jeffrey en zegt dat zij dat ook heeft. Achteraf zegt ze tegen de camera's, dat ze het wel heel leuk vindt. "Wat kan ik meer zeggen dan dat ik dat leuk vind?" zegt ze. Tijdens het intieme gesprek verklapt Jerney ook, dat ze zich eigenlijk al sinds de huwelijksnacht goed op haar gemak voelt. "Dat had ik gelijk al toen die jurk uitging 's avonds," zegt ze. Ze is duidelijk heel blij met zijn liefdesverklaring. "Ik vind je gewoon leuk," zegt Jerney, waarna Jeffrey haar meteen een kus geeft. "Ik heb ook echt wel de kriebeltjes voor je," aldus Jerney.

Kijkers blij met match

Het openhartige gesprek tussen Jeffrey en Jerney lijkt wel een scène uit een romantische film. De liefde spat echt van het scherm! Op socialmediakanaal X juichen de kijkers het koppel toe. Ze worden helemaal blij van de match. "Zo'n verademing. Het is hun gegund," schrijft iemand, terwijl een ander zegt: "Ik zit hier met een grote grijns op mijn giechel richting de tv te giechelen." Helaas moet Jeffrey 's avonds weer terug naar huis, omdat hij de volgende dag vroeg op moet voor werk. Natuurlijk gaan ze elkaar wel enorm missen. "Ik hoop dat ik hem heel snel weer ga zien," zegt Jerney tegen de camera.

Nou, dat komt goed, want nu gaan ze 'samenwonen' bij Jeffrey thuis. Hier ontdekt ze hoe hij nou eigenlijk leeft. En wat blijkt? Jeffrey is een Jan Smit-fan! Of nou ja, hij heeft in ieder geval een mok van de zanger. O, en een poster in de slaapkamer. Right... Gelukkig kan Jerney er wel om lachen. Ze mogen immers zichzelf zijn bij elkaar, toch? Hopelijk krijgt ze wel haar eigen kussen op zijn bed. Dan houden we nog steeds hoop voor een geslaagde Married At First Sight-match!

Lees ook: Married At First Sight-Jeppe ontdekt opvallend gedrag bij Jantine tijdens date: "snijd je nou je sushi?!"

Beeld: Screenshot uit 'Married At First Sight' RTL / Videoland