Hans uit B&B Vol Liefde vertelt waarom zijn B&B te koop staat

Media door Elsemieke

Hans, die met zijn B&B in Italië meedoet aan B&B Vol Liefde seizoen 2, zorgt voor opvallende televisie. Hans woont nog met zijn ex Libera samen. Zijn nieuwe vlam moet dus wel overweg kunnen met zijn ex en dat vinden de meeste vrouwen tot nu toe wel erg lastig. Zijn Italiaanse B&B staat nu te koop en aan RTL Boulevard vertelt hij waarom. 

Hans uit B&B Vol Liefde zet zijn bed and breakfast te koop

B&B Vol Liefde-kandidaat Hans is in het programma op zoek naar een nieuwe liefde. Zijn nieuwe vlam moet wel overweg kunnen met zijn ex-vrouw Libera, met wie hij de bed & breakfast in Italië runt en daarom nog steeds samenwoont. Inmiddels zijn er al vier vrouwen op zijn erf verschenen en allemaal hebben ze het er moeilijk mee gehad dat Hans nog met Libera samenwoont. Juicekanaal Reality.FBI ontdekte gisteren dat de gigantische villa waarin Hans en zijn ex-vrouw Libera hun B&B runnen, te koop staat. Hier zie je alle foto's. Aan RTL Boulevard vertelt Hans wat de reden hiervan is. “We zijn al zeven jaar gescheiden, dus de B&B staat in de stille verkoop. Helaas komen we er niet van af. Het staat er al twee jaar op, denk ik." Zo komt het gescheiden tweetal niet van elkaar af. “Ik heb het geld niet om haar uit te kopen.”

b&b vol liefde hans villa te koop

Foto: zo zag de ex-vrouw van Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Wat kost de villa van Hans uit B&B Vol Liefde?

Op Idealista, de Italiaanse versie van Funda, staan foto's en omschrijvingen van hun villa San Jacopo. De villa beslaat 600 vierkante meter, heeft twaalf kamers en maar liefst zeven badkamers. Er is een zwembad op de hectare grond, plus olijfboomgaarden. Wil je het landgoed van Hans overkopen, dan mag je wel flink in de buidel tasten. Het optrekje mag maar liefst 1,5 miljoen euro kosten. Naast zijn werk in de B&B is Hans ook fulltime actief als handelaar in tuinplanten. Libera is de officiële eigenaresse van de B&B.