Foto: zo zag de ex-vrouw van Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Media door Elsemieke

B&B Vol Liefde-kandidaat Hans is in het programma op zoek naar een nieuwe liefde. Zijn nieuwe vlam moet wel overweg kunnen met zijn ex-vrouw Libera, met wie hij de bed & breakfast in Italië runt en daarom nog steeds samenwoont. Dat zijn ex vroeger al een hele knappe vrouw was, blijkt uit een oude foto. 

Foto: zo zag de ex-vrouw van Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Hans, die met zijn B&B in Italië meedoet aan B&B Vol Liefde seizoen 2, zorgt voor opvallende televisie. Eerst werd hij nog weggezet als 'Hunkerende Hans', toen hij opvallende opmerkingen maakte over zoenen en passie. Maar wat vooral opvalt, is dat Hans nog met zijn ex Libera samenwoont. Zijn nieuwe vlam moet dus wel overweg kunnen met zijn ex en dat vinden de meeste vrouwen tot nu toe wel erg lastig. Love&Reality is de archieven ingedoken, waar ze een foto vonden van hoe Libera er vroeger uitzag. Toen ze jonger was deed ze mee aan Miss Forever-verkiezingen en werd ze uitgeroepen tot Bellissima Italiana.

 

Gescheiden

Hans en Libera zijn inmiddels al zo’n zes jaar niet meer samen. In 2015 was de scheiding officieel. Hans vertelde daar eerder al over aan De Telegraaf: “Doordat ik veel reisde en daar foto’s van stuurde naar mijn ex, vertrouwde ze het niet. Ik dacht: ik stuur juist foto’s dat ik in nachtclubs zit.” Dat vertrouwde Libera echter niet helemaal. “Toen is het verkeerd gegaan."

Zien: zo zag Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit