FOTO: André Hazes weer terug bij mama Rachel na vakantie in Las Vegas

Media door Elsemieke

Vanwege zijn emotionele burn-out kondigde André Hazes een paar maanden geleden aan het rustig aan te gaan doen. Hij zette zijn relatie met Sarah van Soelen op pauze en trok tijdelijk bij mama Rachel in. De zanger is inmiddels terug van een vakantie in Las Vegas en weekblad Privé heeft hier foto's en een video van.

Lees ook: André Hazes verwijdert alle sporen van Sarah van Soelen op social media

FOTO: André Hazes weer terug bij mama Rachel na vakantie in Las Vegas

André Hazes is het allemaal te veel geworden. De vele optredens, maar ook de coronacrisis en persoonlijke druk, maakten dat hij een beslissing nam om voorlopig even geen optredens te doen. Een aantal maanden geleden kondigde hij dan ook aan een emotionele burn-out te hebben. De paparazzi moest hem vooral met rust laten, maar dat deden ze natuurlijk niet, Terwijl z'n management vorige week bekendmaakte dat hij ook in 2022 niet zal optreden, verbleef André in Las Vegas. Met z’n neef Djarno Hofland ging hij naar de Amerikaanse gokstad. Maandag kwam hij terug in Nederland en moeder Rachel wachtte hem op Schiphol op. André nam dit keer de uitgang van de VIP-service op de luchthaven van Schiphol, want toen hij de vorige keer na een uitje weer in Nederland landde, werd hij belaagd door fans en fotografen. Bekijk hier de foto van zijn thuiskomst op Schiphol.

André Hazes stopt met zingen?

Voorlopg bijft André dus nog even bij mama Rachel wonen. Ook optreden zit er in de nabije toekomst nog niet in. Z’n management maakte vorige week bekend dat hij volgend jaar niet op het podium zal staan. “André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust. Daarom is er besloten om voor onbepaalde tijd het werk neer te leggen en worden ook voor 2022 de werkzaamheden, waaronder ook liveoptredens, afgezegd. Wij vragen alle fans en media om de rust van André te respecteren."

Lees ook: FOTO: Donna van Temptation Island 2021 heeft een compleet nieuwe look