Heftig: deelnemer naar huis gestuurd wegens drugsbezit in het nieuwe seizoen van Temptation Island

Media door Elsemieke

Presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze lieten het van de week al weten: Temptation Island 2022 is een wrap! Tenminste: voor de productie dan. Het programma is dus al gefilmd en dat betekent ook dat de eerste roddels over het nieuwe seizoen van Temptation Island naar buiten komen. Zo zou de eerste kandidaat al binnen een paar dagen naar huis zijn gestuurd vanwege een akkefietje met cocaïne. Heftig!

Deelnemer naar huis gestuurd in nieuwe seizoen van Temptation Island vanwege drugsbezit

De opnames van Temptation Island zitten er op, zo jubelden presentatoren Monica en Kaj hier over op hun Instagram. Het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022 kunnen we in het voorjaar op Videoland bewonderen. De opnames blijken echter niet helemaal soepeltjes te zijn gegaan... Monica zei al dat het nieuwe seizoen van Temptation Island nóg heftiger werd en nu begrijpen wij waarom: een single uit het nieuwe seizoen zou namelijk drugs op het strand hebben gekocht. En de opnames waren op de Domenicaanse Republiek. Je kan je dus wel voorstellen dat dit een béétje uit de hand is gelopen.

 

Gewapend naar de villa

De gossip komt van het roddelaccount JuiceChannel. Zij zeggen een aantal crewleden gesproken te hebben die aangaven dat er door een single cocaïne gekocht zou zijn op het strand. Single Hans Gehrkens wordt hierbij genoemd. Hans had volgens JuiceChannel aan de verkopers beloofd later te betalen. Je mag immers geen geld bij je dragen tijdens de opnames van Temptation Island 2022. De verkopers kwamen verhaal halen bij de villa toen het hen te lang duurde voor ze de 40 dollar van Hans terugkregen. Hierbij zouden wapens zijn gebruikt. Hierop zou Hans nog vóór het eerste kampvuur naar huis zijn gestuurd. Of het gerucht ook echt waar is, is nog niet bevestigd door de programmamakers. To be continued!

Foto: RTL

Lees ook: Monica Geuze over nieuw seizoen Temptation Island: "meest bizarre plottwist ooit in aantocht"