Monica Geuze over nieuw seizoen Temptation Island: "meest bizarre plottwist ooit in aantocht"

Media door Elsemieke

Deze week werd bekend dat de opnames van het nieuwe seizoen van Temptation Island zijn afgerond. Presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels deelden dit goede nieuws op hun Instagram-page en wij sprongen een gat in de lucht! In een video-boodschap aan RTL verklappen de twee wat hun verwachtingen zijn van een nieuw seizoen van Temptation Island.

Lees ook: Temptation Island-Delphine heeft een nieuwe liefde: "ben toch ook een normaal mens"

‘Nog nooit eerder gebeurd’

“Dit seizoen gaat aftrappen met andere soort wendingen en bizarre twistjes”, verklapt Monica vanaf de tropische locatie in de Dominicaanse Republiek. Ze zijn in gesprek met RTL Boulevard en vertellen hoe het nieuwe seizoen van Temptation Island eruit gaat zien. De opnames zijn namelijk al afgerond! Collega-presentator Kaj vult aan: “In de geschiedenis van Temptation Island is dit nog nooit eerder gebeurd. Ook niet in de buitenlandse edities. We maken het de deelnemers makkelijker én moeilijker, dat is wat ik er van kan zeggen.”

Opvallende kandidaten

“Het wordt wederom een heel ander seizoen dan de voorgaande seizoenen”, zegt Monica. “De verhaallijnen zijn weer megadivers.” Kaj is het daar roerend mee eens. “En er is er ook wel weer eentje die er mega uitspringt.” Wij kunnen niet wachten!

Wanneer staat het nieuwe seizoen van Temptation Island op Videoland?

Hoewel de opnames er dus opzitten, duurt het nog wel even voor we kunnen genieten van Temptation Island 2022. Verwacht wordt dat het nieuwe seizoen in het voorjaar van 2022 te kijken is. 

Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2022

Nog even geduld dus voor een nieuw seizoen Temptation Island 2022. Ondertussen hebben we goed nieuws. Het roddelkanaal reality.fbi is er altijd als de kippen bij en durft met (bijna) zekerheid te zeggen dat dit het eerste koppel van Temptation Island 2022 is. Cleo en Antonio durven de relatietest aan in het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022. Ook hun Insta is al bekend, want de nieuwe deelnemers zijn te vinden bij @cleoxevie en @antoniohoorn. Zo te zien zijn de twee sinds een jaar Insta official en hebben ze samen een heel lief hondje. 

Foto: BrunoPress / Instagram 

Lees ook: Dit is dus hoe vaak je je haar echt moet wassen tijdens een douchebeurt