Temptation Island-Delphine heeft een nieuwe liefde: "ben toch ook een normaal mens"

Media door Elsemieke

Delphine en Bert deden mee aan Temptation Island 2021 en hun relatie bleek een van de meest bijzonderste en opvallendste ooit. Niet zo gek dus ook dat de twee dus nog steeds regelmatig in de media komen. Zo spreekt Delphine met YouTuber Nick Eshuis over de ins- en outs van haar tijd met Bert. Ook heeft ze een nieuwe liefde!

Lees ook: FOTO: 'Bert van Temptation Island gaat alweer vreemd met nieuwe vriendin'

Temptation-Delphine over datingleven: "ik heb wel een paar scharrels"

De relatie tussen Delphine en Bert hield ons tijdens Temptation Island 2021 allemaal massaal bezig. Het was smullen geblazen hoe de twee elkaar het leven zuur maakte tijdens de kampvuren, maar ook met rake opmerkingen tijdens de afleveringen. In ieder geval was hun deelname aan Temptation Island 2021 een mega rollercoaster. 

Had Delphine uit Temptation Island een SOA?

In de auto bij Youtuber Nick Eshuis wordt Delphine gevraagd of ze inderdaad een SOA heeft gehad. En al zou het zo zijn, ‘is het niet iets om zo raar over te doen, dat is niet om te lachen.'

Nieuwe liefje

Dat de relatie met Bert over is, dat is wel duidelijk, zo vertelt Delphine. Wanneer Nick haar vraagt over of ze nog scharrels heeft, moet ze lachen. ‘Scharrelt’ Delphine er nu op los? Ze erkent in ieder geval wel dat ze ‘een paar scharrels heeft’, waarbij er een iemand is waar ze echt blij van wordt. Diegene is geen bekende, maar ‘ik ben wel een beetje met diegene bezig’, vertelt ze glunderend. De gelukkige is 32 jaar, dus de 27-jarige Delphine zegt dan ook dat ze ‘wel op oudere jongens valt’. “Voor zo nu en dan een wippie”, grijnst Nick. “Tja, ik ben ook maar een normaal mens.” Wij zijn benieuwd!

 

Lees ook: Delphine klapt uit de school: "Bert smeekte me om mij terug te nemen na Temptation Island"