Delphine klapt uit de school: "Bert smeekte me om mij terug te nemen na Temptation Island"

Celebs door Elsemieke

Na hun deelname aan Temptation Island 2021 bleef het niet stil in de media tussen Delphine en Bert. Sterker nog: het moddergooien leek pas net begonnen. Zo klapte Delphine uit de school over haar stalkergedrag tijdens haar relatie met Bert, maar in een interview met Grazia doet ze hier nog een stapje bovenop. Bert bleek haar bij thuiskomst na het programma dolgraag terug te willen. 

Bert wilde Delphine terug na Temptation Island 2021

Bert en Delphine waren misschien wel het meest besproken koppeltje van Temptation Island. Inmiddels ex-koppel dan, want de twee zijn nu uit elkaar. Bert heeft al een nieuwe vriendin. In ieder geval was hun deelname aan Temoptation Island 2021 een mega rollercoaster. In een interview met Grazia blikt Delphine terug op de periode na haar deelname aan het programma.

Samenwonen

Het laatste kampvuur bij Temptation Island 2021 was een hele heftige voor Bert en Delphine, dat weten we allemaal nog als de dag van gisteren. De twee raakten in een enorme discussie over of Delphine wel of niet was vreemdgegaan met haar favoriete single. Ze verlieten het programma overduidelijk singles. Toch wisten de twee het een en ander bij te leggen na hun terugkeer, vertelt Delphine aan Grazia. "Toen we terugkwamen in België, hebben we nog drie dagen samengewoond." Shocking! Heel goed ging dit echter niet, want niemand mocht nog weten hoe hun relatiestatus na het programma was. "Dat was heel raar en superlastig; niemand mocht nog weten dat we uit elkaar waren."

Blokkeren

Een relatie tussen de twee zat er niet meer in, althans: dat was de mening van Delphine. "Bert smeekte me de eerste twee weken om hem terug te nemen." Delphine zag dit niet zitten. "Inmiddels heeft hij me overal geblokkeerd. We moeten nog veel dingen uitpraten, dus ik sta er wel voor open om hem te spreken. Maar als hij dat niet wil, ga ik er niet om smeken. Ik heb nog veel vragen over ons huis, maar ik zou hem niks meer vragen over Temptation Island. Dat boeit me niet meer."

Foto: RTL
Lees ook: S10 gaat Nederland vertegenwoordigen op Eurovisie Songfestival (en zo klinkt dat)