Sarah van Soelen slaat terug: "Ga niet lopen lullen dat ik met Dré aan de coke zit'

Celebs door Laura

Nadat Sarah van Soelen de nieuwe liefde van André Hazes bleek, kregen de twee veel kritiek te verduren. Vooral de toen nog onbekende Sarah werd persoonlijk onder de loep genomen en er kwamen wekelijks nieuwe wild geruchten bij. In een nieuw interview met Beau Monde slaat Sarah terug. 

Lees ook: Rachel Hazes schept duidelijkheid over status tussen André Hazes en Monique Westenberg

Zes keer zwanger

Sinds begin 2021 Sarah van Soelen genoemd werd als het nieuwe liefje van André - die kort daarvoor nog verloofd was met Monique - werd ze onderdeel van een mediacircus. Er werden de gekste geruchten over haar verspreid door roddelsites en zogeheten juice channels. "De gekste dingen heb ik over mezelf gelezen", vertelt ze exclusief aan Beau Monde. "Ik zou al zes keer zwanger zijn geweest, in Andrés vorige relatie hebben gestookt, voor het geld bij André zijn en weer aan de drank en drugs zitten. Vooral dat laatste maakt me verdrietig."

Niet lopen lullen

Eind deze zomer vertrok Sarah naar Spanje. Volgens de roddelpers ging ze naar een afkickkliniek, in werkelijkheid onderging ze een mediatraining om te dealen met de negatieve media-aandacht die ze krijgt. "Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben. Ik vind het prima als je schrijft dat ik lelijke opgespoten lippen heb, maar ga niet lopen lullen dat ik een terugval heb gehad en met Dré aan de coke zit."

Relatie met André

Is het nou uit of niet? Over de relatie met André gaan nu meerdere wilde geruchten de ronde. Dré zou weer samen zijn met Monique Westenberg en ze zouden zelfs naar Amerika willen emigreren. Ook doken er beelden op van Sarah met een vermeende nieuwe lover. Volgens Sarah is er niks van waar. Zij en André zijn on a break. "Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem." Volgens haar is er geen grote ruzie of een ander in het spel. 

Lees ook: Heeft Sarah van Soelen alweer een nieuwe lover?