Lifestyle / Media
Media

Rachel Hazes schept duidelijkheid over status tussen André Hazes en Monique Westenberg

Sinds André Hazes een burn-out heeft, is hij weer bij zijn moeder Rachel ingetrokken. Ondertussen gonst het van de geruchten dat André en Sarah weer uit elkaar zijn. Sterker nog: de zanger zou weer bij zijn ex Monique hebben geslapen. Mama Rachel legt nu uit hoe het zit.

Rachel Hazes over 'relatie' André Hazes en Monqiue Westenberg

In september liet André weten dat hij met een emotionele burn-out kampte. "Het gemis aan optredens, de onzekerheid die de coronapandemie met zich meegebracht heeft en de ontwikkelingen in zijn privéleven hebben een grote impact gehad", vertelde de zanger toen. Begin dit jaar gingen hij en Monique uit elkaar, met wie hij verloofd was en een kind heeft. Kort daarna bleek hij bij Sarah van Soelen een nieuwe liefde te hebben gevonden. Toch wijst alles er nu op dat André en Sarah uit elkaar zijn. Sarah is gespot met een nieuwe lover en André heeft het bed met ex Monique gedeeld, als we de roddels mogen geloven tenminste.

Zijn Monique Westenberg en André Hazes weer samen?

Rachel Hazes wordt in een interview gevraagd hoe het nu gaat met André. "Hij is bij mij thuis en dat is het beste voor zijn herstel," Wanneer de presentator vraagt of het klopt dat haar zoon en Monqiue weer samen zijn, ontkent ze dit. "Nee, ze zijn niet samen. Het is toch logisch dat een vader bij zijn kind wil zijn met Sinterklaas?"

Foto: BrunoPress

Lees ook: Marc (62) doet aan ponyplay: "ik hou ervan om compleet machteloos te zijn"