Lifestyle / Celebs
Celebs

'Andre Hazes is weer samen met zijn ex Monique Westenberg'

Nu André Hazes een burn-out heeft, wijst alles erop dat hij en zijn vriendin Sarah Van Soelen even een pauze in hun relatie hebben. Toch wijst volgens de roddelpers er alles op dat de zanger de liefde alweer opnieuw heeft gevonden. Hij zou terug samen zijn met zijn ex Monique Westenberg! Hij zou zelfs alweer het bed met haar hebben gedeeld.

andre hazes monique westenber

Lees ook: Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2022

'Andre Hazes is weer samen Monique Westenberg'

Vorige week bleek nog dat Sarah van Soelen en André Hazes even een break in hun relatie hebben om alles te kunnen verwerken wat er rondom André en zijn burn out gebeurt. Tenminste, zo formuleerde zij dat aan het reality-account Reality.FBI, het Instagram channel dat alle roddels bijhoudt. André zei ook dat hij op dit moment even geen behoefte had aan een vrouw in zijn leven, omdat hij tijd nodig heeft om aan zichzelf te moeten werken. Echt uit was de relatie volgens Sarah echter niet, al lijkt dat er nu wel erg op!

André Hazes deelt bed met Monique Westenberg

Yvonne Coldeweijer heeft het op Instagram erg druk met alle roddels rondom BN'ers. Zo heeft ze laten weten dat André Hazes en Monique Westenberg weer samen zijn. “Het is gelukt: André Hazes is weer binnengetreden in het leven van Monique. Ik weet zeker dat het waar is”, vertelt Yvonne in haar nieuwste video op haar YouTube-kanaal ‘Life of Yvonne’. “André heeft natuurlijk heel erg zijn best gedaan om Monique weer voor zich te winnen en dat is gelukt. Hij is ook al een aantal keer blijven slapen.”

Sinterklaas met de familie

De kans dat de twee weer samen zijn, is behoorlijk groot, want André Hazes is ook alweer gespot op de Instagram van Monique, terwijl hij samen met zijn zoontje zijn schoentje zette voor de Sint. Ook op de verjaardag van hun zoontje zagen we de zanger op het Instagramaccount van Monique. Ze postte toen een foto van hun zoontje Dré en schreef daarbij: “Het mooiste cadeau."

 

Lees ook: Olive (30): ‘Ik heb geweldige seks met mijn gehandicapte klant’

Foto: BrunoPress