'Prins Harry en Meghan Markle willen binnenkort gezinnetje stichten'

Celebs door Laura

Een paar weken geleden hebben Prins Harry en Meghan al een nieuw gezinslid erbij gekregen: de hond Oz, een zwarte labrador. Volgens de Britse pers kunnen de twee newly weds niet wáchten om ook een kindje te krijgen.

meghan markleLees ook: Nog meer babynieuws: Jim Bakkum en vrouw verwachten derde kindje

In verwachting

Er gaan zelfs al geruchten dat de Duchess zwanger is, nadat ze in een wijde jurk verscheen. Helaas is haar zogeheten baby bump in deze foto te wijten aan de plooien in haar jurk. Ook haar postuur zou een teken zijn dat ze with child is, maar dat kan komen door bijvoorbeeld rugpijn van de hele dag op hakken lopen.

Work to do

Het is namelijk onwaarschijnlijk dat de stel nu al in verwachting is. Een baby'tje staat wel bij de newlyweds op de planning, maar volgens 'insiders' gaan de koninklijke werkverplichtingen even voor. "Meghan neemt haar nieuwe baan heel serieus. Ze vergadert met paleispersoneel en leert over the Commonwealth, zodat ze Harry kan steunen in zijn nieuwe rol als Commonwealth Youth Ambassador." De prins staat naar verluid te popelen om kinderen te krijgen: "Harry is beschermend over zijn nieuwe vrouw. Hij is compleet bedwelmd en niets kan hem gelukkiger maken dan het stichten van een gezin."

Voordat ze kunnen denken aan een kleine spruit erbij, staat er nog een grote werktrip op de planning. Binnenkort vertrekken Meghan en Harry naar Australië, Fiji, Tonga en Nieuw Zeeland.

Kapsel verklapt

Een nieuwe royal baby is natuurlijk wereldnieuws, maar net als 'gewone ouders' zullen Harry en Meghan het blijde nieuws een aantal maanden voor zich willen houden voordat ze het met de wereld delen. Volgens de Britse tabloid The Sun zal het geheimhouden van de zwangerschap niet gemakkelijk zijn. Het kapsel van Meghan zou de zwangerschap nog wel eens kunnen verraden. Meghan gebruikt namelijk een chemisch product om haar natural curls steil te maken. Het zou waarschijnlijk zijn dat ze haar lokken dan in een knotje of een ander kapsel zou dragen. 

via GIPHY

 

Lees ook: ZIEN: Dit was 'm dan, de fluit van Joshua in Adam zkt. Eva VIPS

Beeld: Brunopress