Heftig! Zangeres Adele zakt backstage in elkaar tijdens Las Vegas-show door chronische rugpijn

Celebs door Jennifer

Zangeres Adele worstelt momenteel weer enorm met haar gezondheid. Hoewel ze nog druk bezig is met haar Weekends with Adele-optredens in Las Vegas, krijgt ze ook weer last van haar chronische rugpijn. Afgelopen weekend was het zelfs zo, dat ze backstage in elkaar stortte. OMG! Dit vertelde ze achteraf zelf op het podium aan haar publiek, natuurlijk wel op een manier hoe alleen Adele dat kan.

Adele last van hevige rugpijn tijdens concert Las Vegas

Adele is alweer een hele tijd een grote naam in de muziekindustrie, al heeft ze momenteel even geen lopende hits op de radio. Waarschijnlijk doordat ze hartstikke druk is met haar concertreeks in Las Vegas: Weekends with Adele. Op deze concertreeks hebben zij en haar fans eerst wel nog lang moeten wachten, aangezien er eerst veel werd uitgesteld en vertraagd. Maar inmiddels is ze weer van start gegaan met het tweede deel, dat nog duurt tot november 2023. Dat is nog een vrij lange periode, maar wel een eitje voor een topartiest als Adele, right? Nou, blijkbaar gaat het toch iets minder goed met de zangeres.

Afgelopen weekend zakte de zangeres namelijk backstage in elkaar tijdens één van haar shows in Las Vegas. Wát? Dit vertelt ze achteraf zelf op het podium aan haar publiek. Ja, ze kon gelukkig weer opstaan! Alleen gaat ze naar eigen zeggen tegenover wel "waggelend" door het leven, doordat haar chronische ziekte Ischias weer verergerd is.

Chronische ziekte Ischias

In een oud interview uit 2021 met The Face vertelde Adele, dat ze meer dan de helft van haar leven last heeft van rugklachten. Deze heftige rugpijn heeft te maken met haar chronische ziekte Ischias. En even leek het erop dat de ziekte wat was weggezakt. Alleen is de chronische rugpijn helaas dus weer terug, blijkt uit haar laatste Weekends with Adele. Tijdens het optreden vertelt ze aan dat haar lichaam "van de vloer moest worden geplukt" door haar crew. Ze kreeg een aanval van de Ischias, wat een zenuwpijn is die begint in de rug en via de bil doorloopt tot in het been. "Ik moet even gaan zitten en mijn Ischias laten rusten," vertelde ze tegen haar publiek. Eerder schepte ze nog lekker op tegen het publiek, omdat ze dacht dat de chronische pijn over was. Alleen waggelt ze nu helaas alsnog over het podium. "Ik heb nog twee nummers te gaan, maar ik moet eerst de andere kant van het podium bereiken," zegt ze.

In het verleden heeft ze door de chronische ziekte al verschillende hernia's gehad, zo vertelde ze destijds in het interview met The Face. "Soms komt het weer op door stress of door een slechte houding," gaf ze toen aan. "En ondanks de pijn blijf ik wandelen, want dat is nu eenmaal wat ik graag doe."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

Lees ook: Té schattig: Adele deelt hilarische jeugdfoto na nieuws Spice Girls-reünie